Juhlapalvelua Oulussa

Meistä on ihanaa heittäytyä unelmoimaan kanssanne. Meille on tärkeää että Teidän hetkenne onnistuu, tehdään siitä ikimuistoinen ja upea.

Somianan juhlapalvelu järjestää juhlat yrityksille ja yksityisille Oulun alueella. Teemme juhlistanne ikimuistoisen, onnistuneen ja ennen kaikkea teille itsellenne helpon. Haluamme, että teidän hommaksenne jää ainoastaan juhliminen.

Somianan juhlapalvelu hoitaa kaikki juhlajärjestelyt pienimuotoisemmista perhejuhlista aina suurempiin hääjuhliin tai yritysjuhliin asti. Suunnittelun toteutamme aina toiveidenne mukaisesti. Juhlanne voidaan järjestää esimerkiksi kotonanne tai vuokratussa tilassa. Hoidamme kaikki varaukset puolestanne tai teemme sen verran kuin haluatte.

Järjestämme juhliin ruoka- ja kahvitarjoilut, tarjoilijat ja vaikkapa kokin paikan päälle loihtimaan herkulliset ruoat. Somistamme tilan ja hankimme ihanat kukat puolestanne. Kauttamme onnistuu saada myös ohjelmapalvelut ja bändi tai DJ juhlatunnelman nostattamiseen.

Järjestämme erilaisia tilaisuuksia, kuten pikkujouluja, kesäjuhlia, toimintapäiviä, vuosipäiviä, polttareita ja hääjuhlia. Tarjoamme valmiit paketit aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Kysy lisää: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551

Yrityksille – Merkkipäivät  – Avajaiset – Tyhypäivät

Yksityisille – Hääsuunnittelu ja toteutus – Merkkipäivät – Syntymäpäivät lapsille ja aikuisille

Juhlapalvelu yksityisille alk 40€/h (alv 0%)

Juhlapalvelu yrityksille, kysy pakettitarjouksemme!

Kysy lisää tai pyydä tarjous: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551

Oletko jumissa vaikkapa häiden suunnittelussa? Autamme sinua mielellämme myös osapalveluna. Hoidamme heliumpallot juhliinne ja voimme esimerkiksi koristella kanssanne juhlatilaa. Ota rohkeasti yhteyttä!


LOUNGE, vuorattava pieni viihtyisä tila Oulun keskustassa (kesälle vielä aikoja varattavissa)

Somiana Lounge kokouspalvelut ja Lounge mikroyrittäjälle

Somiana Shopin alakerrassa sijaitseva Lounge tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ja kokoustaa rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Voit tulla pitämään koko päivän koulutuksia, kokouksia tai tyhypäiviä tilassamme. Lyhyemmätkin päivät onnistuvat käden käänteessä! Tilaan mahtuu noin 10 henkilöä. Järjestämme halutessasi kahvitukset ja pienet purtavat tai kevyen lounaan Loungessa tai läheisessä ravintolassa. Loungessa on 2 pöytää, joista on muodostettavissa yksi pitkä pöytä, tuolit kymmenelle hengelle ja minikeittiö. Tilassa on televisio, johon saat liitettyä tietokoneesi, äänentoisto on mahdollista liittää tätä kautta. Asiakkaanamme käytössäsi on myös ilmainen WLAN.

Pidätkö verkkokauppaa tai puuttuuko sinulla kivijalkaliike? Haluaisitko myydä tuotteitasi päivän Loungessamme lähellä Oulun keskustan ydintä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Somiana Lounge Polttaristoppina

Tervetuloa Somiana Loungeen Oulun keskustan ytimeen. Pieni, mutta viihtyisä tilamme odottaa seuruettanne. Miltä kuulostaisi suussa sulava suklaatasting? Tai vaikkapa oman kukkakimpun sitominen ammattilaisen opastamana? Lounge on rento tila, missä nautitte herkullisia suupaloja ja halutessanne kuplivaa. Yllättäkää morsian tällä upealla polttaristopilla. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Somiana Lounge Babyshowereiden tilana

Somiana Lounge valmistellaan kauniiksi tulevan äidin juhlia varten. Annetaan hänen yllättyä herkullisen brunssin, kauniin teeman mukaisen koristelun ja ennenkaikkea ystävänsä nähdessään. Luodaan hänelle täydellinen ja ikimuistoinen hetki odotusajasta. Järjestämme halutessanne kaiken tarvittavan vauvajuhlia varten puolestanne tai voitte koristella tilan myös itse.

HINNASTOA/ Loungen vuokra yksityille

Arkisin virka-aikana:

  • 75€/1-4h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 130€/8h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 20€/lisätunti arkena (alv 0%)

Ilta- ja viikonloppuajat:

  • 80€/3h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 30€/lisätunti viikonloppuisin (alv 0%)

*Lisäpalvelut: Esim. Kahvitarjoilu + suolaiset/makeat/hedelmäkori sekä lounas mahdollinen. Lisäpalveluna myös tilan koristelu.

HINNASTOA/ Loungen vuokra yrityksille ja mikroyrittäjille (myyntiprovisio sovitaan erikseen)

Arkisin virka-aikana:

  • 100€/1-4h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 200€/8h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 20€/lisätunti arkena (alv 0%)

Ilta- ja viikonloppuajat:

  • 120€/3h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 30€/lisätunti viikonloppuisin (alv 0%)

*Lisäpalvelut: Esim. Kahvitarjoilu + suolaiset/makeat/hedelmäkori sekä lounas mahdollinen. Lisäpalveluna myös tilan koristelu.

Kysy lisää tai pyydä tarjous: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551