Juhlapalvelua Oulussa

Miten saada juhlan hetkestä täydellinen nauttien kuitenkin huolettomasti arjesta? Me haluamme olla teille avuksi, jotta juhlastanne tulee unohtumaton. Suunnittelemme ja toteutamme jokaiset juhlat ammattitaidolla ja tietysti tyylillä. Olemme palvelualan ammattilaisia ja luovia toteuttajia. Käytettävissämme on useita yhteistyökumppaneita. Varaa ilmainen suunnittelukäynti. Käynnillä perehdymme teihin ja toivomuksiinne juhlista, näiden pohjalta ideoimme teille huolettomat juhlat. Säästämme teiltä aikaa ja vaivaa. Järjestämme tarvittaessa puolestanne kaiken tarpeellisen. Varaamme juhlatilan, pitopalvelun, koristeet ja kukat, kuvaajan, musiikin sekä vuokrattavat esineet ja kalusteet. Siivoamme tarvittessa myös juhlapaikan. Teemme juuri sen verran kuin haluatte. Meille on tärkeää, että hetkenne on ikimuistoinen ja kaunis. Juhlapalvelu tehdään aina räätälöiden toiveiden mukaisesti.

Yrityksille – Merkkipäivät  – Avajaiset – Tyhypäivät

Yksityisille – Hääsuunnittelu ja toteutus – Merkkipäivät – Syntymäpäivät lapsille ja aikuisille

Juhlapalvelu alk 40€/h (alv 0%)

Kysy lisää tai pyydä tarjous: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551


LOUNGE, vuorattava pieni tila Oulun keskustassa (kesälle vielä aikoja varattavissa)

Somiana Lounge Kokouspalvelut

Somiana Shopin alakerrassa sijaitseva Lounge tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ja kokoustaa rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Voit tulla pitämään koko päivän koulutuksia, kokouksia tai tyhypäiviä tilassamme. Lyhyemmätkin päivät onnistuvat käden käänteessä! Tilaan mahtuu noin 10 henkilöä. Järjestämme halutessasi kahvitukset ja pienet purtavat tai kevyen lounaan Loungessa tai läheisessä ravintolassa. Loungessa on 2 pöytää, joista on muodostettavissa yksi pitkä pöytä, tuolit kymmenelle hengelle ja minikeittiö. Tilassa on televisio, johon saat liitettyä tietokoneesi, äänentoisto on mahdollista liittää tätä kautta. Asiakkaanamme käytössäsi on myös ilmainen WLAN.

Somiana Lounge Polttaristoppina

Järjestämme kanssasi huikean hauskan polttaristopin tilassamme. Tila on täydellinen herkutteluhetkiä ja yhdessäoloa varten. Taustalle on mahdollista saada kuvia televisioon diaesityksenä vaikkapa morsiamen elämästä. Järjestämme kaiken tarvittavan polttareita varten myös puolestanne.

Somiana Lounge Babyshowereiden tilana

Somiana Lounge valmistellaan kauniiksi tulevan äidin juhlia varten. Annetaan hänen yllättyä herkullisen brunssin, kauniin teeman mukaisen koristelun ja ennenkaikkea ystävänsä nähdessään. Luodaan hänelle täydellinen ja ikimuistoinen hetki odotusajasta. Järjestämme kaiken tarvittavan vauvajuhlia varten puolestanne.

HINNASTOA/ Loungen vuokra

Arkisin virka-aikana:

  • 75€/1-4h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 130€/8h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 20€/lisätunti arkena (alv 0%)

Ilta- ja viikonloppuajat:

  • 80€/3h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 30€/lisätunti viikonloppuisin (alv 0%)

*Lisäpalvelut: Esim. Kahvitarjoilu + suolaiset/makeat/hedelmäkori sekä lounas mahdollinen. Lisäpalveluna myös tilan koristelu.

Kysy lisää tai pyydä tarjous: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551