Juhlapalvelua Oulussa

Meistä on ihanaa heittäytyä unelmoimaan kanssanne. Meille on tärkeää että Teidän hetkenne onnistuu, tehdään siitä ikimuistoinen ja upea. Suunnittelemme ja toteutamme unelmien juhlat. Teemme juuri sen verran kuin haluatte. Tarjoamme yhteistyössä useiden oululaisten yritysten kanssa täyden palvelun juhlapalvelua. Meidän tavoitteenamme on tehdä kaikista Pinterest haaveista totta! Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yrityksille – Merkkipäivät  – Avajaiset – Tyhypäivät

Yksityisille – Hääsuunnittelu ja toteutus – Merkkipäivät – Syntymäpäivät lapsille ja aikuisille

Juhlapalvelu alk 40€/h (alv 0%)

Kysy lisää tai pyydä tarjous: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551


LOUNGE, vuorattava pieni viihtyisä tila Oulun keskustassa (kesälle vielä aikoja varattavissa)

Somiana Lounge Kokouspalvelut

Somiana Shopin alakerrassa sijaitseva Lounge tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ja kokoustaa rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Voit tulla pitämään koko päivän koulutuksia, kokouksia tai tyhypäiviä tilassamme. Lyhyemmätkin päivät onnistuvat käden käänteessä! Tilaan mahtuu noin 10 henkilöä. Järjestämme halutessasi kahvitukset ja pienet purtavat tai kevyen lounaan Loungessa tai läheisessä ravintolassa. Loungessa on 2 pöytää, joista on muodostettavissa yksi pitkä pöytä, tuolit kymmenelle hengelle ja minikeittiö. Tilassa on televisio, johon saat liitettyä tietokoneesi, äänentoisto on mahdollista liittää tätä kautta. Asiakkaanamme käytössäsi on myös ilmainen WLAN.

Somiana Lounge Polttaristoppina

Tervetuloa Somiana Loungeen Oulun keskustan ytimeen. Pieni, mutta viihtyisä tilamme odottaa seuruettanne. Miltä kuulostaisi suussa sulava suklaatasting? Tai vaikkapa oman kukkakimpun sitominen ammattilaisen opastamana? Lounge on rento tila, missä nautitte herkullisia suupaloja ja halutessanne kuplivaa. Yllättäkää morsian tällä upealla polttaristopilla. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Somiana Lounge Babyshowereiden tilana

Somiana Lounge valmistellaan kauniiksi tulevan äidin juhlia varten. Annetaan hänen yllättyä herkullisen brunssin, kauniin teeman mukaisen koristelun ja ennenkaikkea ystävänsä nähdessään. Luodaan hänelle täydellinen ja ikimuistoinen hetki odotusajasta. Järjestämme halutessanne kaiken tarvittavan vauvajuhlia varten puolestanne tai voitte koristella tilan myös itse.

HINNASTOA/ Loungen vuokra

Arkisin virka-aikana:

  • 75€/1-4h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 130€/8h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 20€/lisätunti arkena (alv 0%)

Ilta- ja viikonloppuajat:

  • 80€/3h + lisäpalvelut* (alv 0%)
  • 30€/lisätunti viikonloppuisin (alv 0%)

*Lisäpalvelut: Esim. Kahvitarjoilu + suolaiset/makeat/hedelmäkori sekä lounas mahdollinen. Lisäpalveluna myös tilan koristelu.

Kysy lisää tai pyydä tarjous: shop@somiana.fi tai soita 040 546 5551