Tapaus Somiana

Somiana sai alkunsa unelmista ja intohimosta.

Halusimme tehdä jotain kaunista ja ihanaa, sellaista mitä ei Oulussa vielä oltaisi nähty. Tiesimme tämän, sillä kaipasimme sitä itsekin. Pohdinnan ja taustatyön jälkeen keräsimme rohkeutemme ja hyppäsimme. Somiana perustettiin lokakuussa 2016, Showroom avasi ovensa joulukuussa ja verkkokauppa tammikuun lopulla 2017. Verkkokauppa ja Showroom toimivat siten, että saatoimme hoitaa yritystämme palkkatyömme ohessa. Vuoden 2017 lähestyessä loppuaan pohdimme, mitä voisimme seuraavaksi tehdä. Kuuntelimme asiakkailtamme saatua palautetta ja toteutimme jo pitkään haaveilemamme kivijalkamyymälän Oulun keskustaan. Somiana Shop avattiin maaliskuussa 2018 remontoituamme tilan kokonaan. Suloinen, pieni kauppamme oli valmis.

Meille on tärkeää luoda asiakkaillemme kokemuksia ja onnistumisen tunteita, emmekä halunneet lopettaa tätä juhlatuotteiden myyntiin. Halusimme tarjota hetkiä myös palveluiden muodossa, näin sai alkunsa Somianan tapahtumapalvelut.  Meistä on ihanaa päästä osaksi onnistumisen ja onnen hetkiä, sen vuoksi suunnittelemme ja toteutamme unelmien somistukset jokaiseen hetkeen!

Tietenkin teemme työtä persoonalla, mutta mitä muuta on Somiana?

Välittävä – Haluamme että sinä onnistut
Inspiroiva – Pulppuamme vinkkejä ja ideoita
Moderni – Haluamme ajatella asioita uudella tavalla
Muuntautuva – Jotta sinä saat mitä tarvitset
Leikkisä – Elämän ei tarvitse aina olla vakavaa
Iloinen – Näin me sinut kohtaamme
Ekologinen – Kierrätämme esim. ilmapallopainoja ja pahvilaatikoita, välttelemme parhaamme mukaan muovisia tuotteita
Kotimainen – Haluamme tukea muita suomalaisia yrittäjiä. Yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa tarinamme!

Nainen tarinan takana

Suvi_blogikuva

Suvi Lehtola

Somianan sydän

Suvi rakastaa somia asioita ja skandinaavista lifestylea. Hänen unelmansa sisustamisen ja juhlien suhteen sisältää selkeitä, harmonisia sävymaailmoja, ripauksena hieman graafisia linjoja. Suvi hakee usein inspiraatiota ulkomailta ja rakastaa italialaista ruokaa! Hän innovoi uusia löytöjä ja kehittää jatkuvasti ajankohtaista tuotevalikoimaa kuunnellen asiakkaiden ideoita. Suvi suunnittelee mielellään upeat juhlakoristelut jokaiseen tilaisuuteen, ja hän toteuttaa somistuksen taidolla. Käänny Suvin puoleen, jos haluat tehdä kanssamme yhteistyötä! Hyvä asiakaspalvelu on lähellä Suvin sydäntä.

Supertaito: Kauniiden esineiden yhdistely, suurempien somistuskokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus sekä asuntojen stailaus

Ota yhteyttä: suvi@somiana.fi, p. 040 546 5551