Tapaus Somiana

Tämä on kolmen naisen tarina uudesta alusta, rohkeudesta sekä kunnianhimosta tehdä unelmista totta. Kaikki alkoi vuonna 2015, kun Suvi Barcelonan matkallaan koki mielettömän herätyksen kohti kaunista. Arkkitehti Anthony Gaudin nerouden inspiroimana hän päätti ryhtyä omaan päättymättömään projektiinsa, josta muovautui yritys nimeltä Somiana.

Sairaanhoitajana hän tiesi, että elämä on tässä ja nyt, huomenna kaikki voi olla jo toisin. Rohkeasti hän tarttui kollegaansa Johannaa hihasta ja kertoi ideastaan. Yrittäjyydestä kiinnostunut Johanna puntaroi hetken ja päätti lähteä mukaan tarinaan. Kerrankos sitä eletään, tuntui tuumailevan hänkin. Innolla he aloittivat yrityskonseptin suunnittelun, jossa pyrittäisiin vastaamaan asiakkaiden juhlavaan arkeen yksilöllisillä ratkaisuilla.

Sopivasti lisävoimaa ja uskoa omaan tekemiseen toi kolmas kollegamme, Elisa. Hänpäs olikin tahollaan suunnitellut yksin omaa orastavaa ideaansa luoda kauniita hetkiä kotiin. Innovaattori isolla I:llä, joka taisi tirskauttaa parit onnen kyyneleetkin, kun pyysimme häntä mukaan alkuumme. Tämä olisi kaikkien meidän uusi mahdollisuus: kuka sanoi, ettei prinsessaunelmia voisi tehdä todeksi? Me teemme, omalla tavallamme.

Vuoden kuluttua yrityksen perustamisesta Elisa lähti kohti uusia päämääriä. Hän jätti oman kauniin jälkensä yritykseen, mistä me toiset olemme kiitollisia. Uudella tarmolla Suvi ja Johanna alkoivat työstämään Somianan uutta, entistä parempaa tulevaisuutta. Nyt lähdettiinkin miettimään asioita eri tavalla. Asiakkaiden ideoita ja tarpeita kuunneltiin. Intohimolla aloimme luomaan uutta ja ihanaa valikoimaa, jonka ympärille kehitettiin loistava juhlapalvelu. Somianan ideologia ja arvot saivat uuden merkityksen ja ne elävät mukanamme. Haluamme olla yritys, joka on ilolla mukana sinun unelmiesi hetkissä.

Tietenkin teemme työtä omilla persoonillamme, mutta mitä muuta on Somiana?

Välittävä – Haluamme että sinä onnistut
Inspiroiva – Annamme vinkkejä ja ideoita
Moderni – Etsimme uutta, sovimme sinun kotiisi
Muuntautuva – Pyrimme muuntamaan tuotteita ja palvelua asiakkaidemme tarpeisiin
Leikkisä – Elämän ei tarvitse aina olla vakavaa
Iloinen – Näin me sinut kohtaamme
Ekologinen – Kierrätämme esim. ilmapallopainoja ja pahvilaatikoita, välttelemme parhaamme mukaan muovisia tuotteita. Suuressa osassa tuotteita on käytetty soijamustetta. Osa tuotteista on jopa kompostoituvia.
Kotimainen – Haluamme tukea muita suomalaisia pienyrittäjiä. Yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa tarinamme, toivottavat Suvi & Johanna <3

 

Naiset tarinan takana

Suvi_blogikuva

Suvi Lehtola

Markkinointivastaava ja luova johtaja, asiakaspalvelija

Suvi rakastaa somia asioita ja skandinaavista lifestylea. Hänen unelmansa sisustamisen
ja juhlien suhteen sisältää selkeitä, harmonisia sävymaailmoja, ripauksena hieman graafisia linjoja. Suvi hakee usein inspiraatiota ulkomailta ja rakastaa italialaista ruokaa! Hän innovoi uusia löytöjä ja kehittää jatkuvasti ajankohtaista tuotevalikoimaa kuunnellen asiakkaiden ideoita. Suvi on mukana yhteydenpidon ja markkinoinnin kuvioissa Somianalla. Käänny Suvin puoleen, jos haluat tehdä kanssamme yhteistyötä! Hyvä asiakaspalvelu on lähellä Suvin sydäntä.

Supertaito: Kauniiden esineiden yhdistely

Ota yhteyttä: suvi@somiana.fi

Johanna_blogikuva

Johanna Pihlaja

Talousvastaava ja toimitusjohtaja, asiakaspalvelija

Johanna rakastaa luontoa ja aistillisuutta. Johanna pitää tarkkaa huolta Somianan
ekologisuudesta ja kestävän kehityksen tukemisesta sekä hoitaa yrityksen logistiikan. Hän on tietoteknillisesti luonnonlahjakkuus ja hallitsee Somianan exelit, pikselit ja prosentit. Johannan puoleen kannattaa kääntyä, jos hakusessa on mikä tahansa suurempi juhlatilaus tai etsinnässä on vaikka yksittäinen kippo juhliisi. Johanna osaa nauttia hetkistä ja palvelee asiakkaita ilolla. Johanna suunnittelee innolla kanssasi unelmiesi juhlat!

Supertaito: Organisointi

Ota yhteyttä: johanna@somiana.fi