Mistä kaikki alkoi?

Tämä on kolmen naisen tarina uudesta alusta, rohkeudesta sekä kunnianhimosta tehdä unelmista totta. Kaikki alkoi vuonna 2015, kun Suvi Barcelonan matkallaan koki mielettömän herätyksen kohti kaunista. Arkkitehti Anthony Gaudin nerouden inspiroimana hän päätti ryhtyä omaan päättymättömään projektiinsa, josta muovautui yritys nimeltä Somiana.

Sairaanhoitajana hän tiesi, että elämä on tässä ja nyt, huomenna kaikki voi olla jo toisin. Rohkeasti hän tarttui kollegaansa Johannaa hihasta ja kertoi ideastaan. Yrittäjyydestä kiinnostunut Johanna puntaroi hetken ja päätti lähteä mukaan tarinaan. Kerrankos sitä eletään, tuntui tuumailevan hänkin. Innolla he aloittivat yrityskonseptin suunnittelun, jossa pyrittäisiin vastaamaan asiakkaiden juhlavaan arkeen yksilöllisillä ratkaisuilla.

Sopivasti lisävoimaa ja uskoa omaan tekemiseen toi kolmas kollegamme, Elisa. Hänpäs olikin tahollaan suunnitellut yksin omaa orastavaa ideaansa luoda kauniita hetkiä kotiin. Innovaattori isolla I:llä, joka taisi tirskauttaa parit onnen kyyneleetkin, kun pyysimme häntä mukaan alkuumme. Tämä olisi kaikkien meidän uusi mahdollisuus: kuka sanoi, ettei prinsessaunelmia voisi tehdä todeksi? Me teemme, omalla tavallamme.

”Jos tästä pitäisi antaa kouluarvosana, tämä olisi täysi kymppi”, totesi pankinjohtaja liiketoimintasuunnitelman luettuaan. Ekologisia, pienyrittäjyyttä tukevia, innovatiivisia valintoja. Helppoa ja kaunista. Vaihtuvia droppeja, nopeaa reagointia, mielenkiintoisia tuote-eriä. Rohkeutta, hienoa! Työyhteisö ja lähipiiri tuki matkalla kohti osakeyhtiötä, kun omaa showroomiamme valmistellessa saimme jatkuvasti lukea lukuisten yritysten lopullisistakin vaikeuksista näinä haastavina aikoina. Me olemme päättäneet uskoa itseemme ja tekemiseemme.

Tervetuloa tarinaamme!

 

Naiset tarinan takana

Suvi_blogikuva

Suvi Lehtola

Innovaattori, sparraaja, luova johtaja

Suvi rakastaa somia asioita ja skandinaavista lifestylea. Hänen unelmansa sisustamisen
ja juhlien suhteen sisältää selkeitä, harmonisia sävymaailmoja, ripauksena hieman graafisia linjoja. Suvi hakee usein inspiraatiota ulkomailta ja rakastaa italialaista ruokaa! Hän sparraa yhtiökumppaneitaan ja innovoi uusia löytöjä. Suvi on mukana yhteydenpidon, markkinoinnin ja logistiikan kuvioissa Somianalla. Hyvä asiakaspalvelu on lähellä Suvin sydäntä.

Johanna_blogikuva

Johanna Pihlaja

Talousvastaava

Johanna rakastaa luontoa ja aistillisuutta. Johanna pitää tarkkaa huolta Somianan
ekologisuudesta ja kestävän kehityksen tukemisesta. Hän on tietoteknillisesti luonnonlahjakkuus ja hallitsee Somianan exelit, pikselit ja prosentit. Johanna osaa nauttia hetkistä ja nauraakin usein markkinointivastaavien innokuudelle. Johanna on ollut mukana talouden lisäksi ideoimassa Somianan tuotevalikoimaa.

Elisa_blogikuva

Elisa Pietikäinen

Tuotepäällikkö

Elisa on intohimoinen sisustaja ja kolmen lapsen äiti. Hänen kotinsa on kuvankaunis, skandinaavinen ja linjakas. Hän on Somianan markkinointivastaava ja pitää huolen siitä, että kauniita kuvia, huumoria, ideoita ja yhteistyöverkostoja riittää. Hänen inspiraatiokykynsä on loputon. Elisa tekee uskomatonta taustatyötä Somianan tuotevalikoiman suhteen, ja suhtautuu intohimoisesti liiketoiminnan konseptointiin.