Toimitusehdot

Somianan tuotteita myy ja markkinoi Somiana Shop Oy, 3377361-6

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajalainsäädäntöä. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja alle 18-vuotiaille huoltajan suostumuksella. Asiakas on velvollinen täyttämään verkkokaupassa yhteystietonsa, jotka sisältävät nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Ostoksesta lähetetään aina tilausvahvistus sähköpostitse. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta tai ostaa Somialta. Verkkokauppatilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu noudattamaan näitä toimitusehtoja. Somiana pidättää oikeudet muuttaa näitä toimitusehtoja sekä tuotteiden hintoja, malleja ja toimituskuluja koskeviin muutoksiin sekä kaupan perumiseen, mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja. Myytävien tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Somiana ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimainen este on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella tapahtuva odottamaton ja poikkeuksellinen olosuhteiden muutos tai seikka, joita myyjä ei voi kohtuudella voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista tapahtuneesta ylivoimaisesta esteestä. Somiana ei myöskään vastaa muualla täytetyistä heliumpalloista, vaikka pallot olisivat Somianan omasta valikoimasta. Mikäli täytät ilmapallot itse tai muualla, huomioithan että niiden leijumisaika on noin 6 tuntia ilman kestokäsittelyä.

Asiakaspalvelu
p. 040 546 5551
shop@somiana.fi

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan kirjelähetyksenä tai pakettina asiakkaan valitsemaan Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Verkkokaupan asiakkaan on annettava kaikki pyydetyt yhteys- ja henkilötiedot toimitusta varten. Tuotteet voi myös noutaa verkkokaupan noutepisteestä Hippu Kids & Lifestyle, Kempele. Voit noutaa tilauksesi sopimalla noutoajan, ota yhteys shop@somiana.fi tai 040 546 5551 ja sovi noutopäivä. Täytämme pallot valmiiksi odottelemaan noutoa. Nouto tapahtuu arkena 12-19 ja lauantaina klo 12-15.

Verkkokauppaostoksesta lähetetään aina tilausvahvistus asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun lähetys on luovutettu kuljetettavaksi, asiakas voi seurata Matkahuollon verkkosivuilla kuljetuksen etenemistä lähetystunnuksen avulla. Lähetyksen saapumisilmoitus lähetetään aina Matkahuollon kautta tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Toimitusajat

Postitukset toimitetaan arkipäivisin 1 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa. Ulkomaan lähetykset: ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitusmaksut 

Toimitusmaksu on sidonnainen tilauksen sisältöön ja toimitustapaan.

Kirjelähetys: alkaen 2,20 €
Pakettilähetys (Matkahuolto): alkaen 6,90 €
Nouto: ei veloitusta
Toimitus täytetyille palloille: 20€ Oulun seutu (max 30 palloa)

Yli 65 €:n arvoiset posti tilaukset toimitetaan Suomessa ilman toimituskuluja.

Somiana Shop Oy ei vastaa toimituksen estymisestä tai myöhästymisestä, mikäli se on riippuvainen kuljetuksesta vastaavasta yhtiöstä. Somiana.fi-verkkokaupassa ja Somiana Shopilla tehtyihin ostoihin sovelletaan Suomen lakia.

Maksutavat 

Somiana.fi-verkkokaupan maksupalveluntarjoaja ja maksun välittäjä on Paytrail Oy.

Voit maksaa tilauksesi kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupalvelujen kautta:
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Somianalla maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit (iZettle-maksupääte).

Vaihdot ja palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautus- ja reklamaatiotapauksissa asiakkaan on oltava yhteydessä Somianan asiakaspalveluun. Reklamaatioihin vastataan 2–3 päivässä.

Peruuttamis- ja palauttamisoikeus ei koske avattuja pakkauksia eikä täytettyjä heliumilmapalloja. Mikäli käyttöön otetun tavaran arvo on alentunut tai se on tullut käytön vuoksi myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavaran arvon alentumisesta tai tuotteen koko arvosta. Asiakkaan on huomioitava, että tuotteet ovat herkkiä kosteudelle, eikä Somiana vastaa kastuneista tuotteista. Noudettu heliumpallo tulee tarkastaa noudon yhteydessä. Noudon jälkeen heliumpallojen kunnosta vastaa asiakas itse. Huomioithan, että talvella kylmyys vaikuttaa heliumpalloihin. Kylmä supistaa heliumia, jolloin pallot tulee säilyttää huoneenlämmössä, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina. Ulkona heliumpallot saattaa hieman “tussahtaa”, mutta palautuvat ennalleen huoneenlämmössä.

Palautusohje

Palautusilmoitus on tehtävä 14 vrk kuluessa ostopäivästä. Palautusilmoituksen voi lähettää sähköpostiin shop@somiana.fi. Saat sähköpostiisi pakettikortin palautusta varten. Palauta tuotteet huolellisesti pakattuna alkuperäisessä pakkauksessa ja teippaa päälle pakettikortti. Toimita lähetys Matkahuollon toimipisteeseen. Säilytä kuitti palautuksesta, se on tosite lähetyksen siirtymisestä Matkahuollon kuljetettavaksi. Käsiteltyämme palautuksen, asiakkaan tuotteista maksama suoritus palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Asiakaspalvelu

Somiana Shop Oy
+358 40 546 5551
shop@somiana.fi