Toimitusehdot

Somianan tuotteita myy ja markkinoi Somiana Oy (2786847-5).

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajalainsäädäntöä. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja alle 18-vuotiaille huoltajan suostumuksella. Asiakas on velvollinen täyttämään verkkokaupassa yhteystietonsa, jotka sisältävät nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Ostoksesta lähetetään aina tilausvahvistus sähköpostitse. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta tai ostaa Somiana Showroomista. Verkkokauppatilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu noudattamaan näitä toimitusehtoja. Somiana pidättää oikeudet muuttaa näitä toimitusehtoja sekä tuotteiden hintoja, malleja ja toimituskuluja koskeviin muutoksiin sekä kaupan perumiseen, mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja. Myytävien tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Somiana ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimainen este on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella tapahtuva odottamaton ja poikkeuksellinen olosuhteiden muutos tai seikka, joita myyjä ei voi kohtuudella voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista tapahtuneesta ylivoimaisesta esteestä.

Asiakaspalvelu
p. 040 546 5551
kuluttaja-asiakkaat: shop@somiana.fi
yritysasiakkaat: johanna@somiana.fi

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan postipakettina tai kirjelähetyksenä asiakkaan valitsemaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Verkkokaupan asiakkaan on annettava kaikki pyydetyt yhteys- ja henkilötiedot toimitusta varten. Toimitustavaksi on mahdollista valita myös SmartPOST-pakettiautomaattipalvelu tai tuotteet voi noutaa: Somiana Showroom, Kallisenkuja 4, Oulu. Valitessasi noudon tarkista Showroomin aukioloajat verkkokaupasta tai Facebook-sivultamme, tai ota yhteys asiakaspalveluun.

Verkkokauppaostoksesta lähetetään aina tilausvahvistus asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun lähetys on luovutettu kuljetettavaksi, asiakas voi seurata Postin ja Matkahuollon verkkosivuilla kuljetuksen etenemistä lähetystunnuksen avulla. Lähetyksen saapumisilmoitus lähetetään aina Postin tai Matkahuollon kautta tekstiviestillä, sähköpostitse tai iPost-kirjeellä.

Toimitusajat

Tilaukset pyritään lähettämään vuorokauden sisällä tilauksesta, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa. Ulkomaan lähetykset: ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitusmaksut 

Toimitusmaksu on sidonnainen tilauksen sisältöön ja toimitustapaan.

Kirjelähetys: 3,50 € (2.lk)
Pakettilähetys (Posti/Matkahuolto): 5,90 €
Nouto, Somiana Showroom: ei veloitusta

Yli 100 €:n arvoiset tilaukset toimitetaan Suomessa ilman toimituskuluja.

Somiana Oy ei vastaa toimituksen estymisestä tai myöhästymisestä, mikäli se on riippuvainen kuljetuksesta vastaavasta yhtiöstä. Somiana.fi-verkkokaupassa ja Somiana Showroomissa tehtyihin ostoihin sovelletaan Suomen lakia.

Maksutavat 

Somiana.fi-verkkokaupan maksupalveluntarjoaja ja maksun välittäjä on Checkout Finland.

Voit maksaa tilauksesi kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupalvelujen kautta:
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Somiana Showroomissa maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit (iZettle-maksupääte).

Vaihdot ja palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautus- ja reklamaatiotapauksissa asiakkaan on oltava yhteydessä Somianan asiakaspalveluun. Reklamaatioihin vastataan 2–3 päivässä.

Peruuttamis- ja palauttamisoikeus ei koske avattuja pakkauksia eikä täytettyjä heliumilmapalloja. Mikäli käyttöön otetun tavaran arvo on alentunut tai se on tullut käytön vuoksi myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavaran arvon alentumisesta tai tuotteen koko arvosta. Asiakkaan on huomioitava, että tuotteet ovat herkkiä kosteudelle, eikä Somiana vastaa kastuneista tuotteista.

Palautusohje

Palautusilmoitus on tehtävä 14 vrk kuluessa ostopäivästä. Palauta tuotteet huolelisesti pakattuna alkuperäisessä pakkauksessa. Toimita lähetys Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Säilytä kuitti palautuksesta, se on tosite lähetyksen siirtymisestä Postin kuljetettavaksi. Käsiteltyämme palautuksen asiakkaan maksama suoritus palautetaan alkuperäiselle maksutavalle.

Asiakaspalvelu

Somiana Oy
Kallisenkuja 4, 90400 Oulu
+358 40 546 5551
shop@somiana.fi