Toimitusehdot

Somianan tuotteita myy ja markkinoi Somiana Oy (2786847-5).

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajalainsäädäntöä. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja alle 18-vuotiaille huoltajan suostumuksella. Asiakas on velvollinen täyttämään verkkokaupassa yhteystietonsa, jotka sisältävät nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Ostoksesta lähetetään aina tilausvahvistus sähköpostitse. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta tai ostaa Somiana Shopilta. Verkkokauppatilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu noudattamaan näitä toimitusehtoja. Somiana pidättää oikeudet muuttaa näitä toimitusehtoja sekä tuotteiden hintoja, malleja ja toimituskuluja koskeviin muutoksiin sekä kaupan perumiseen, mikäli jotakin tuotetta ei ole saatavilla, ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja. Myytävien tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Somiana ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimainen este on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella tapahtuva odottamaton ja poikkeuksellinen olosuhteiden muutos tai seikka, joita myyjä ei voi kohtuudella voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista tapahtuneesta ylivoimaisesta esteestä.

Asiakaspalvelu
p. 040 546 5551
kuluttaja-asiakkaat: shop@somiana.fi
yritysasiakkaat: johanna@somiana.fi

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan kirjelähetyksenä tai pakettina asiakkaan valitsemaan Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Verkkokaupan asiakkaan on annettava kaikki pyydetyt yhteys- ja henkilötiedot toimitusta varten. Tuotteet voi myös noutaa: Somiana Shop, Kirkkokatu 7 M 2, 90100 Oulu. Voit noutaa tilauksesi Shopin aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli olet tilannut heliumtäyttöjä, ota yhteys shop@somiana.fi tai 040 546 5551 ja sovi noutopäivä. Tällöin täytämme pallot valmiiksi odottelemaan noutoa.

Verkkokauppaostoksesta lähetetään aina tilausvahvistus asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun lähetys on luovutettu kuljetettavaksi, asiakas voi seurata Matkahuollon verkkosivuilla kuljetuksen etenemistä lähetystunnuksen avulla. Lähetyksen saapumisilmoitus lähetetään aina Matkahuollon kautta tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Toimitusajat

Tilaukset lähtevät toimitukseen jokainen arkipäivä klo 17. Klo 16 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät saman päivän toimitukseen. Viikonloppuna ja pyhinä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa. Ulkomaan lähetykset: ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitusmaksut 

Toimitusmaksu on sidonnainen tilauksen sisältöön ja toimitustapaan.

Kirjelähetys: alkaen 1,50 €
Pakettilähetys (Matkahuolto): alkaen 6,90 €
Nouto, Somiana Shop: ei veloitusta

Yli 65 €:n arvoiset tilaukset toimitetaan Suomessa ilman toimituskuluja.

Somiana Oy ei vastaa toimituksen estymisestä tai myöhästymisestä, mikäli se on riippuvainen kuljetuksesta vastaavasta yhtiöstä. Somiana.fi-verkkokaupassa ja Somiana Shopilla tehtyihin ostoihin sovelletaan Suomen lakia.

Maksutavat 

Somiana.fi-verkkokaupan maksupalveluntarjoaja ja maksun välittäjä on Checkout Finland.

Voit maksaa tilauksesi kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupalvelujen kautta:
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Somiana Shopilla maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit (iZettle-maksupääte).

Vaihdot ja palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautus- ja reklamaatiotapauksissa asiakkaan on oltava yhteydessä Somianan asiakaspalveluun. Reklamaatioihin vastataan 2–3 päivässä.

Peruuttamis- ja palauttamisoikeus ei koske avattuja pakkauksia eikä täytettyjä heliumilmapalloja. Mikäli käyttöön otetun tavaran arvo on alentunut tai se on tullut käytön vuoksi myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavaran arvon alentumisesta tai tuotteen koko arvosta. Asiakkaan on huomioitava, että tuotteet ovat herkkiä kosteudelle, eikä Somiana vastaa kastuneista tuotteista.

Palautusohje

Palautusilmoitus on tehtävä 14 vrk kuluessa ostopäivästä. Palautusilmoituksen voi lähettää sähköpostiin shop@somiana.fi. Saat sähköpostiisi pakettikortin palautusta varten. Palauta tuotteet huolelisesti pakattuna alkuperäisessä pakkauksessa ja teippaa päälle pakettikortti. Toimita lähetys Matkahuollon toimipisteeseen. Säilytä kuitti palautuksesta, se on tosite lähetyksen siirtymisestä Matkahuollon kuljetettavaksi. Käsiteltyämme palautuksen, asiakkaan tuotteista maksama suoritus palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Asiakaspalvelu

Somiana Oy
Kirkkokatu 7 M 2, 90100 Oulu
+358 40 546 5551
shop@somiana.fi