Essi


Halloween on pian täällä, oletko valmis?

Halloween on alun perin levinnyt Yhdysvalloista, mutta viime vuosien aikoina se on alkanut näkyä enemmän myös meillä Suomessa. Miten me juhlitaan Halloweenia? Kuten muuallakin, suomalaiset koristelevat kotinsa hauskasti ja karmivasti. Kurpitsalyhdyt ovat jo tuttu näky, samoin kuin erilaiset halloween-teemaiset koristeet, kuten lepakot, haamut ja hämähäkit.

Halloween on loistava syy pukeutua ja juhlistaa yhdessä aikuisten ja lasten kanssa! Noidat, zombit, vampyyrit ja muut kauhuhahmot valtaavat juhlapaikat. Herkkuja unohtamatta, kauppoihin on jo ilmestynyt erilaisia Halloween-teemaisia makeisia ja herkkuja. Keksit, kakut ja karkit saavat karmivan ulkomuodon ja ne on loistava lisä näissä juhlissa!

 

       

 

Jos ajatuksissasi on pitää halloween aiheiset juhlat, nyt on aika miettiä, miten koristellaan koti, piha tai juhlatila karmivan hauskaksi! Vaikka usein halloweeniin liitetään haamuja, hämähäkkejä ja muita perinteisiä Halloween-koristeita, jota ei kannata unohtaa: ilmapallot! Ilmapallot ovat upea lisä tähän karmivaan ja hauskaan juhlaan.

Haluamme jakaa muutamia vinkkejä, miten hyödyntää ilmapalloja:

Värit: Käytä mustia ja oransseja ilmapalloja luodaksesi klassisen Halloween-värityksen. Lisäksi voit hankkia ilmapalloja, joissa on kuvioita tai jotain muuta väriä esimerkiksi lila ja mintun vihreä.

Hehkuvat pallot: pienet led-tuikut voi laittaa ilmapalloihin sisälle ennen kuin puhallat ne täyteen ilmaa. Kun pimeys laskeutuu, nämä ilmapallot hohtavat pimeässä, luoden mystisen tunnelman! Näihin suosittelemme valitsemaan ilmapalloihin väreiksi valkoinen, läpinäkyvä, oranssi tai musta.

Haamuilmapallot: Valkoisista ilmapalloista voit tehdä helposti haamupalloja. Puhalla valkoinen ilmapallo täyteen, kiinnitä siihen valkoinen kangas ja piirrä haamun kasvot mustalla tussilla. Voit laittaa haamuja roikkumaan siiman ja teipin avulla esimerkiksi käytävän tai portaikon kattoon.

Ilmapallojahti: Jos järjestät halloween juhlat lapsille tiesitkö, että voit piilottaa pieniä makeisia ilmapallon sisälle? Puhalla palloihin ilmaa ja lapset voivat poksautella pallot ja löytää yllätyksen sisältä!

Karmiva sisäänkäynti: Luo unohtumaton sisäänkäynti juhlapaikalle tilaamalla halloween teemaan sopiva ilmapallokaari ja asettele se toivottamaan vieraat tervetulleiksi.

Tarjoilupötyä: Asettele luonnosta poimittuja oksia kulkemaan keskelle pöytää ja lisää siihen pumpulista hämähäkinseittiä. Tarjoilupöydän päälle voi tehdä ilmapalloista asetelman, joka korostaa juhlan tunnelmaa!

Ilmapallot ovat edullinen ja monipuolinen tapa lisätä väriä ja tunnelmaa Halloween-juhliin. Ne ovat helppoja muokata ja yhdistellä muiden koristeiden kanssa. Joten tänä Halloweenina, anna mielikuvituksesi lentää ja luo unohtumaton ilta ilmapallojen avulla!

Onko sinulla lisää ideoita? Jaa ne meille kommenteissa!