Essi


Floristista ilmapallosomistajaksi!

Uudet tuulet on puhaltanut elokuun alusta saakka yrittäjävaihdoksen myötä. Olen entinen floristi ja päätin yhdistää taitoni ilmapallojen ja kukkien kanssa, luoden upeita visuaalisia kokonaisuuksia. 

Tuon mukanani kokemuksen kukkasomistuksista ja koen, että taustani floristina antaa minulle syvempää ymmärrystä väreistä, muodoista ja sommittelusta. Yhdistämällä tämän ilmapallojen leikkisyyteen ja monipuolisuuteen, luon juhliinne upeita ja mieleenpainuvia teoksia.

Floristina olen luonut tunnelmaa ja korostanut juhlatiloja erilaisilla kukkakokonaisuuksilla. Siirtyminen ilmapallosomisteiden pariin tuntui luonnolliselta, sillä molemmissa on kyse visuaalisesta ilmeestä ja tilan elävöittämisestä.

Somiana on jo pitkään toteuttanut sekä yritysten että yksityisten juhlien ilmapallosomisteita, haluan tuoda mukanaan jotain uutta ja raikasta. Miltä kuulostaisi somisteet juhliinne, missä yhdistyvät sekä ilmapallot että kukat? Näiden asioiden yhdistäminen luo mielestäni satumaisen ja elegantin tunnelman, joka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Uskon, että tämä uusi yhdistelmä herättää kiinnostusta ja antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaille jotain aivan ainutlaatuista. Haluan, että jokainen somiste on mieleenpainuva ja luo tunnelmaa, olipa kyse sitten yritystilaisuudesta, häistä tai syntymäpäivistä.

Jos siis olet suunnittelemassa juhlia tai muita tapahtumia, otathan rohkeasti yhteyttä minuun.
Minulla on silmää ja taitoa luoda upeita ja mieleenpainuvia somisteita! Olipa suunnitelmissasi järjestää isot juhlat tai intiimi perhejuhla, Somiana on valmis luomaan unohtumattoman visuaalisen ilmeen.
Uusi aika ilmapallosomisteissa on todellakin täällä!