Suvi


Hei taas kaikille! Hetki onkin vierähtänyt edellisestä blogikirjoituksesta.

Tulin tässä juuri miettineeksi että olemme olleet yrittäjiä jo pian puoli vuotta. Ennen sitä taustatyötä tehtiin enemmän ja vähemmän aktiivisesti lähes vuosi. On vaatinut pitkän tovin totutella olemaan yrittäjä, enkä tahdo aina vieläkään oikein sisäistää tätä asiaa. Kuinka monta kertaa olenkaan yrityksen puheluita soitellessani esitellyt itseäni sairaanhoitaja Johannana?

Palkkatyön, yrityksen ja opiskelun kanssa on viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana täytynyt tasapainoilla melkoisesti. Välillä väsyneenä on hankala saada asioita toimimaan haluamallaan tavalla ja kerran tai pari on tarvinnut pari kyyneltäkin tirauttaa. Onneksi hetken mietittyäni (ja kunnon yöunet nukuttuani) olen taas saanut tehtyä selväksi itselleni miksi haluan olla yrittäjä ja kuinka paljon saan siitä.

Olemme päässeet etenkin maalis- ja huhtikuun aikana osallistumaan ja toimimaan mitä parhaimpien yritysten ja yrittäjien kanssa. Olen saanut tuntea ylpeyttä tekemästämme työstä useita kertoja. Minusta on ihanaa saada kuulla palautetta sekä yksityisiltä että yritysasiakkailtamme. Tietenkin palautteen myötä olemme saaneet huomata että myös moni muu on yhtä innoissaan yrityksestämme kuin mekin. Erityisen ihanaa on katsella kuvia asiakkaidemme tärkeistä hetkistä ja tuntea olevansa edes jollakin tavalla mukana kaikessa siinä ilossa, välittämisessä ja hauskanpipdossa mitä itse koen juhliin niin olennaisesti liittyvän. Laittakaa jatkossakin ihanat kuvanne Instagramiin #somiana

Ja KIITOS teille kaikille, jotka olette kulkeneet kanssamme tämän ensimäisen puolikkaan vuoden! <3     Emme malta odottaa mitä tapahtuukaan ennen yksivuotissynttäreitämme!