Suvi


Oletko järjestämässä juhlia? Ehkä häät tulossa? Ideat lopussa, budjetti on tiukka ja usein aikataulu tuntuu riittämättömältä. Nappaa muutama Somia vinkki juhlien järjestämiseen. Työstämme parhaillaan Somianan omaa galleriaa, josta voit saada inspiraatiota juhlien järjestämiseen ja sisustukseen. Sitä odotellessa voit tutustua Harlow & Greyn Galleriaan. Pääset sinne tästä.

  1. Organisoi työnjako. Mieti tarkkaan kuka hoitaa kutsujen tekemisen ja ottaa vastaan ilmoittautumiset. Entäs kenen vastuulla olisi juhlatarjoilun järjestäminen ja juhlatilan koristelu? Myös tarjoilu ja juhlavieraiden viihdyttäminen pitäisi olla sujuvaa.
  2. Juhlatilan koristeleminen. Juhlatilaan saat näyttävyyttä erilaisilla valoilla, kynttilöillä ja tilakoristeilla. Sopivia mahdollisia tilakoristeita voisivat olla viirit, pompomit, hunajakennot sekä kristallit. Näitä tilakoristeita voit hyödyntää juhlien päätteeksi kotisi sisustamisessa tai antaa vaikkapa lahjaksi ystävillesi. Kukat elävöittävät aina juhlakattausta.
  3. Ilmapallot toimivat loistavasti opasteina juhlavieraille. Laita muutama ilmapallo kulkuväylän läheisyyteen opastamaan juhlavieraat perille, näin juhlatunnelma alkaa jo ulkoa. Somianalta saat juhliisi heliumpallot täytettynä. Muut juhliin johdattavat opasteet voi näppärästi tehdä esimerkiksi puuta hyödyntäen.
  4. Pidä huoli, että juomaa on riittävästi. Mukien riittävyys olisi hyvä huomioida etenkin alkoholittomassa tarjoilussa.
  5. Ohjelmanumerot olisi hyvä aikatauluttaa kevyesti, jotta juhlien kulku olisi mutkatonta.
  6. Varaa lapsille leikkitilaa ja puuhailtavaa. Esimerkiksi Somianan metsäretki-puuhasetti voisi olla hyvää ajanvietettä lapsille. Vinkkinä vielä: Laita pienimmille juhlijoille karkkeja valmiiksi pieniin minikippoihin, jotta namia ei tulisi syötyä aivan mielettömiä määriä.
  7. Siisti juhlatila ennen juhlia. Raivaa turhat roinat pois tieltä. Huolehdi, että tarjoiluastioita, tarjoiltavaa ja esimerkiksi kynttilöitä on riittävästi. Lämpövilttejä olisi hyvä varata muutama illaksi, mikäli juhlat jatkuvat yömyöhään.
  8. Pöytäliinat tekevät juhlatilasta juhlavan ja siistin. Somianan paperinen hempeän vaaleanpunainen pöytäliina on näyttävä ja trendikäs, joka yhtenäistää juhlatilaa sekä suojaa pöytäpintoja.
  9. Mikäli olet järjestämässä häitä, kannattaa pohtia iltapalatarjoilua ja sen kattamista. Eikö olisikin helppoa löytää ihana kertakäyttöastiasto, joka olisi oikeasti niin kaunis, että siltä kehtaa oikeasti tarjoilla? Harlow & Grey:n Goddess-juhlasarjamallisto on täydellinen valinta häiden iltapalalle. Sarjan isot lautaset toimivat kätevästi myös tyylikkäinä tarjoiluastioina.  Personoi juhlasi H&G:n takuuvarmasti tyylikkäällä kokonaisuudella. Suurempiin tilauksiin Somiana tarjoaa aina paljousalennusta, pyydä tarjous sähköpostitse shop@somiana.fi.

Kiireiselle perheenäidille lasten juhlien järjestämiseen sopivat loistavasti Somianan ihanat kattaussetit, joita voi täydentää yhteensopivilla tilakoristeilla ja ilmapalloilla.

Ihania juhlia, toivottaa Somianan trio!