Suvi


Hääjuhlan suunnitteluun liittyy paljon suuria kokonaisuuksia riippumatta juhlan koosta. Tärkeät pienet yksityiskohdat rakentuvat suunnittelun varrella. Tärkeintä on, että päivästä saadaan juuri hääparin toiveiden ja unelmien mukainen. Hääpäivän lähestyessä tunnelma saattaa kiristyä jännityksen ja juhlan epäonnistumisen pelossa. Tätä tunnetta ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaan sen tiedostaminen auttaa kehittämään omia organisointitaitoja sekä tekemään kaiken tarpeellisen hyvällä teholla. Suunnittelun ja toteutuksen loppumetreillä kannattaa ottaa rennosti ja satsata esimerkiksi hierontaan, kasvohoitoon tai muuhun hemmotteluhetkeen, jossa pääsee irtaantumaan ja rentoutumaan kunnolla ennen tärkeää päivää. 

Häitä suunniteltaessa muistilistat helpottavat suurien kokonaisuuksien hahmottamisessa. Näitä muistilistoja löytyy esimerkiksi häälehtien sivuilta, ja sellaisen löytyessä se kannattaa napata saksien talteen. Voit liimata muistilistan esimerkiksi hääjuhlan suunnitteluvihkoon tai kirjaseen. Se jääkin sinulle ihanaksi muistoksi häiden suunnitteluajasta, ja sen kanssa onkin hauska fiilistellä vaikkapa kaasojen kanssa häähumussa. Löysin hetki sitten omien häideni suunnittelun tärkeimmän työkalun. Se on väsäämäni hääleikevihko, josta löytyi liuta häälehdistä leikattuja kuvia erilaisista sormusvaihtoehdoista, kuvia unelmapuvuista ja ideoita somisteista. Tästä vihkosesta jää ihana muisto varmasti omalle tyttärelleni, joka voi sitten aikanaan omien häidensä kynnyksellä tunnelmoida äidin ja isän hääsuunnittelua osana omaa onneaan.

Hääfillistä kannattaa lähteä nostattamaan esimerkiksi häämessuille. Messuilla häähuuma on kuumimmillaan ja parasta onkin etsiä uusia ideoita, vaikka tietty visio juhlista olisikin jo olemassa. Messut on hyvä paikka löytää mahdollisia palveluntuottajia hääjuhlan järjestämiseksi. Sieltä kannattaa bongata myös mahdolliset messutarjoukset. Palveluiden valintaa voi helpottaa tapaamalla palveluiden järjestäjää vielä erikseen messujen jälkeen. Näin saat parhaimman hyödyn hääjuhlaa suunnitellessa.

Oulussa Suomen häämessut järjestetään lauantaina 2.2.2019 Oulun Areenalla klo 10-16. Olemme mukana häämessuilla yhdessä Morsiusateljee Katariinan kanssa. Suunnittelimme yhdessä korean esillepanon, jota kannattaa tulla paikan päälle ihastelemaan. Tuleville häämessuille meillä on tiedossa mahtava hääpalvelutarjous, jota ei kannata sivuuttaa. Tarjouksesta kerron mielelläni messuilla lisää. Meidän juhlapalvelun asiakkaat hyötyvät yhteistyökumppaneidemme ja Shopin juhlavalikoiman tuomista eduista. Oletko ajatellut, että ulkoistamalla juhlasuunnittelua ja toteutusta voisit vapauttaa sinulle ja rakkaallesi aikaa etenkin järjestelyiden loppuvaiheilla? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Toivottavasti nähdään häämessuilla tai viimeistään Somiana Shopilla!