Suvi


Hääsuunnittelu, unelmaa vai painajaista?

Häät ovat useimmille suunnittelujen osalta parasta aikaa. Jotkut kuitenkin kaipaavat ylimääräistä silmäparia avukseen luomaan juhlapaikasta omannäköisensä. On aivan luonnollista, että kaikki eivät innostu teemaväreistä, pompomeista tai viirinauhoista. Tällöin kannattaa miettiä vaihtoehtoisia ratkaisuja juhlatilan koristeluissa. Yksikertainen on myös kaunista. Mieti mikä yhdistää hyvin sinua ja rakastasi. Onko teillä kenties yhteinen harrastus, joka voisi teemana näkyä hääjuhlassanne? Millaiset värit kuvastavat teitä parhaiten?  Teemaan kannattaa sisällyttää pienet, tärkeät yksityiskohdat, kuten kutsut ja koristeet. Tärkeintä on, että päivä on teidän näköisenne ja sujuva. Haluan antaa tässä blogissa muutamia ideoita siihen, miten juhlatilasta saadaan näyttävä ilman että hääsuunnittelusta tulee painajaista.

 

Koristele kauniisti ilmapalloilla

Asiakkaamme kuva ilmapallosomistuksesta. Juhlatila Voimala 1889, Oulu. Kuvan hääjuhla vuodelta 2019.

Ilmapallot on helppo ja kaunis tapa koristaa juhlatilaa. Häiden jälkeen voit huoletta heittää pallot pois, tai jakaa ne pienille vieraille. Tiesithän, että ilmapallot ovat valmistettu luonnonkumista, jolloin ne voidaan kompostoida. Ilmapalloilla somistamisen lisäksi pöytiin sopivat esimerkiksi erilaiset köynnöskasvit tai eukalyptuksen oksat tuomaan hieman väriä. Mikäli kaipaat apua ilmapallosomistuksen tekemiseen, autamme mielellämme. Halutessasi sidomme ilmapallot kiinni ihaniin puuhelmiin, jotka toimivat kauniina yksityiskohtina kattauksessa, kuten yllä olevassa kuvassa. Kestokäsittelemme aina heliumpallot, jotta ne pysyisivät ilmassa pidempään. Näin ollen juhlatilaa voi koristella jo edeltävänä päivänä.

Näyttävyyttä juhlatilaan

Kuva jättipallosomistuksesta. Juhlatila Johteenhovi, Oulu. Kuvan hääjuhla vuodelta 2018.

Uskoisitko, että suuret pallot näyttävät mielettömiltä juhlatilassa? Jättipallon suuri ja pyöreä muoto viehättää silmää ja se näyttää upealta kuvissa. Se sopii mainiosti ovensuuhun vieraita tervehtimään.   Jättipalloilla saadaan luotua upeita ja näyttäviä kokonaisuuksia korkeakattoisiin juhlatiloihin. Niiden yhdistäminen viirinauhoilla antaa kerrassaan henkeäsalpaavan kokemuksen juhlavieraille, kuten tässä Johteenhovin juhlatilassa. Ottakaa jättipallo mukaan kuviin, mikä onkaan hauskempaa kuin riemu, joka välittyy hääkuvistanne! Jättipallon lisäksi ehdoton suosikkipallomme on kirkas kuplapallo. Se  antaa juhlanjärjestäjän mielikuvitukselle runsaasti valtaa, ja sen sisälle voidaan lisätä vaikka ripaus konfettia tuomaan lisää säihkettä. Kuplapallot ovat saatavana valikoimastamme toistaiseksi ainoastaan tilauksesta, jättipalloja löytyy yleensä varastosta valmiina.

Pinterest -haaveista totta

Pinterest on työkaluna kätevä hääjuhlaa suunniteltaessa. Pinterestin avulla voit tehdä erilaisia hääaiheisia tauluja, esimerkiksi juuri juhlatilan koristeluiden osalta. Mieti ensin sinulle mieleisiä teemavärejä ja lähde sitten kuvien maailmaan unelmoimaan! Löydät varmasti ihania ideoita mihin tahansa häihin liittyvään. Muista kuitenkin, että joskus suurempien koristeluiden toteuttaminen käytännössä vaatii usein suunnittelua, aikaa ja panostusta. Näihin saat tarvittaessa apua kauttamme, sillä haluamme että juhlanjärjestelyiden ohessa sinulle jää aikaa myös rakkaallesi.

 

Tutustu tarjoamaamme hääpalveluun tästä linkistä.