Suvi


Löimme hynttyyt yhteen useamman yrityksen kanssa, jotta sinun olisi entistäkin helpompaa järjestää ihanat juhlat pienokaisellesi ja löytää ammattitaitoinen kuvaaja ikuistamaan hänen tärkeä hetkensä. Ajatus yksivuotiaan kuvaamisesta lähti meidän Somianan tarpeesta saada kuvat pienokaisesta foliopallon kanssa. Numeropallot ovat olleet yksi suosituimmista tuotteistamme Shopimme avauduttua. Mikä olisikaan hauskempaa kuin kuvauttaa yksivuotias oma pienokainen valokuvaamossa ykkösfoliopallo vierellä? Mitä muuta hauskaa kuvauksiin voisikaan keksiä?

Sovimme Studio P.S.Vn kanssa yhteistyöstä, sillä heidän kuvistaan välittyy ammattitaito ja aito tunnelma. Järjestimme yksivuotiskuvaukset Oulussa, Studio P.S.V.n studiolla. Malliksemme valikoitui suloinen Vivian, joka hurmasi koko kuvausporukan riemullaan. Vivianin mekoksi valittiin suomalaisen, tyylikkään ja ajattoman kauniin lastenvaatebrändin, For Minis and Mommiesin harmaa Frillamekko. Saimme kuvauksiin FMAMilta myös suloisia nahkatossuja ja -rusettipompuloita teemojen mukaisissa väreissä sekä hurmaava kultainen kruunu. Tuoksuttelin kruunun ihanaa nahan tuoksua vielä pitkään kuvausten jälkeenkin.

Saimme valokuvaajalta hyvät ohjeet etukäteen virikkeistä, joita yksivuotiaan kanssa valokuvausten aikana kannattaa järjestää. Yksivuotiaat eivät yleensä viihdy kauan aikaa samassa paikassa, varsinkaan kun kyseessä on vieras ja outo ympäristö. Hänen mielenkiintonsa täytyy pysyä vireänä läpi kuvausten. Tämän vuoksi meidän täytyi käsikirjoittaa ja teemoittaa kuvausten eteneminen ennakkoon. Teemat käytiinkin kuvausporukan kesken läpi ennen kuvausten alkua ja saimme kaikki teemat kuvattua. Lauloimme ja leikimme läpi kuvausten. Mielestäni parasta kuvauksissa oli se, että Studio P.S.V.n ihana valokuvaaja Noora hauskuutti myös Viviania. Yhdessä minä, Noora ja Vivianin äiti lauloimme porukalla Saku Sammakkoa, tanssimme ja taputimme käsiämme. Kaikilla oli hurjan hauskaa, vaikka Saku Sammakko taisikin soida päässä vielä useamman päivän ajan kuvausten jälkeen.

Valitsimme kuvausten teemaväreiksi kullan, ruusukullan ja puuterin. Monet asiakkaamme yhdistävät rohkeasti ruusukullan ja kultaisen sävyjä. Mielestäni ne sopivatkin kivasti yhteen. Pehmeyttä metallivärien duolle tuo puuterin keveys. Puuterin sävyjä löytyy valikoimastamme esimerkiksi tupsuviiristä, konfetista ja ilmapalloista. Ruusukullan ja kullan sävyissä valikoimassamme on ilmapalloja, sydänpalloja, numeropalloja, viirejä  ja kattaustarvikkeita. Tupsuviirillä ja koristehunajakennoilla saatiin myös suloista rekvisiittaa yksivuotiskuvauksiin. Turkoosi värinä sopii ihanasti niin tytölle kuin pojallekin. Juhlatarvikkeilla herätetään kivasti lapsen mielenkiinto ja ne näyttävätkin upeilta kuvissa. Samat juhlatarvikkeet kannattaa tietysti käyttää hänen ensimmäisillä syntymäpäivillään.

Halusimme kuvata Viviania myös purkkapallon kanssa. Purkkapallo on nimitys vaaleanpunaiselle jättiheliumpallolle, joka löytyy valikoimastamme. Jättipallon suosio yllätti meidät viime kesänä, kun se tuntui olevan kesähäiden suosituimpia somisteita. Myös Vivian ihastui purkkapalloon ja kuljetteli sitä ympäri studiota. Purkkapallo istui lapsikuvauksiin täydellisesti ja nämä kuvat ovat ehdottomat omat suosikkini kaikista mainoskuvistamme!

Tiesitkö, että olemme avanneet Shopillemme hauskan ilmapallobaarin? Somian pallobaarista löytyy herkullisia sävyjä jokaiseen juhlaan. Valikoimassa on metalli- ja mattapalloja, joista saa kerätä mieluisimmat pallonsa yksittäin kuten irtokarkkihyllystä. Ilmapallojen heliumtäytöt onnistuvat kätevästi Shopilamme Oulussa. Voimme täytellä haluamasi pallot samantien, tai voit varata erillisen ajan niiden noutamiselle. Tutustu ihanaan juhlavalikoimaamme verkossa tai kysy neuvoa Shopiltamme lapsikuvasten rekvisiitan järjestämiseen. Valokuvaushan hoituu kätevästi Oulussa, Studio P.S.V:lla.