Suvi


Heippa,

Nyt onkin asiaa ilmapalloista. Halusin kertoa hieman myymistämme ilmapalloista, tulossa olevista muutoksista sekä heliumtäytöistä. Lisäksi muutama vinkki ilmapallojen käytöstä koristelussa.

Folionumeropallot ovat olleet meillä supersuosittuja. Olemme saaneet palautetta ja kuunnelleet teidän toiveitanne ja olemmekin siirtymässä kaikkien numeropallojen osalta samaan kokoon (korkeus 66cm). Siirrymme uusiin kokoihin sitä mukaa, kun varasto aiemmista loppuu. Tällä hetkellä palloista löytyy 86cm korkeaa palloa kultaisena ja ruusukultaisena, ne saa meiltä halutessaan heliumtäytöllä. Hopeisten pallojen koko on 40cm, ja ne ovat täytettävissä ainoastaan ilmalla. Uusien pallojen etu on siinä, että ne voi täyttää joko ilmalla tai heliumilla. Näin pallot palvelevat paremmin verkkokaupankin asiakkaita. Värit pysyvät ainakin toistaiseksi ennallaan. Kiinnitimme huomiota myös foliopallojen heliumtäytön hintaan näiden hieman pienempien pallojen osalta. Selvittelemme verkkokauppaamme ratkaisua entistä helpompaan heliumtäytön ostoon. Noutaessasi toimitustasi voit kysyä meiltä myös valmiiksi ilmalla täytettyjä numerofoliopalloja, pääset tällöin hieman helpommalla juhlia järjestäessäsi.

Foliopallot toimivat muun muassa kokonsa perusteella erinomaisina juhlien koristeina. Pallot ovat etenkin heliumilla täytettyinä näyttäviä, eivätkä vaadi runsaasti muita koristeita. Teemajuhliin tarjoamme muutamaa erilaista palloa, jotka ovat yhdisteltävissä muihin tuotteisiimme. Voit järjestää vaikkapa Star Wars- tai Yksisarvisaiheiset juhlat helposti! Numeropalloa voi helposti hyödyntää kuvauksissa, etenkin yksivuotiskuvaukset pallon kanssa ovat olleet suosittuja. Huomaathan kuitenkin, että talvisaikaan numeropallo toimii hieman huonosti ulkokuvauksissa, sillä heliumtäytteiset foliopallot kutistuvat hieman kylmällä säällä. Pallot palautuvat kuitenkin lämpimään palattaessa. Lateksipallojen tai ilmatäytteisten numeropallojen kanssa tällaista ongelmaa sään kanssa ei ilmene.

Foliopallot pysyvät heliumilla täytettynä ilmassa pidempään kuin lateksipallot. Foliopallot yleensä leijuvat noin viikon, joskus toki pidempäänkin. Tiesitkö, että foliopallon voi myös täyttää uudelleen? Normaalisti lateksipallot heliumilla täytettynä säilyvät ilmassa noin vuorokauden, mutta me kestokäsittelemme pallot, jolloin niiden käyttöikä venyy useaan päivään. Lateksipallot kutistuvat hieman päivien aikana, mutta leijuvat silti. Somianan heliumtäyttöön sisältyy aina kestokäsittely lateksipalloille, puuvillainen naru ja metallinen ilmapallopaino, joka on kierrätettävissä. Kierrätettävyys meillä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa painon meille, jolloin hyvitämme seuraavasta ostoksestasi 0,50€. Toistaiseksi hyvitämme painojen hinnan vain Showroomilla. Ilmapallopainon voi myös kierrättää metallinkeräykseen. Ilmapallopaino pitää paikoillaan noin viisi lateksipalloa tai yhden foliopallon.

Lateksipalloilla koristelu on helppoa ja hauskaa. Esimerkiksi ilmalla puhallettuna voit ripustaa niitä roikkumaan katosta, jolloin niistä saa tavallaan uuden, koristeellisen katon. Pienempiä määriä voit ryhmitellä kattoon tai seinille omiksi elementeikseen. Ilmatäytteisistä palloista voi tehdä pylväitä tai kaaria, joita voit käyttää valokuvauksessa tai juhliesi kohokohtana. Englanninkielisen ohjeen kaaren valmistamiseen löydät täältä. Ohje on myymiemme lateksipallojen valmistajan, My Little Dayn. Jos haluat välttyä vaivalta ja asut Oulun lähiseudulla, kysy meiltä tarjous valmiiseen ilmapallokaareen. Heliumilla täytettynä palloja voi laittaa koristeiksi joko kimppuina tai yksittäisinä palloina. Yksittäiset pallot voi solmia esimerkiksi tuoleihin tai kaiteisiin. Palloja voi myös juhlien päättyessä antaa pienille juhlijoille lahjaksi. Tässä muutama kuva toteuttamiemme juhlien ilmapallokoristeluista. Tiesithän, että me myös järjestämme toiveidesi hetken puolestasi Oulun seudulla, ota yhteyttä mikäli kiinnostuit shop@somiana.fi