Suvi


On aika alkaa miettimään vuoden vaihteen parhaimpien juhlien teemaa. Omat uudenvuoden juhlani rakennetaan tänä vuonna tunturin laelle. Mukaan lähtee tietysti oma perheeni ja saamme vieraita aina Italiasta asti. Mikä olisikaan hauskempaa kuin nähdä Lapin revontulet italialaisen silmin. Meillä on tunturin laella varattuna mökki. Somistan mökin kauniin ylellisillä mustilla hunajakennoilla, joista riippuu hauskat folioidut tupsut. Puhallettavista numeropalloista virittelen viirin koristamaan tilaa. Lisään kultaisia kolmioviirejä katon rajaan ja pöydän keskelle liinan sijasta heitän ripauksen musta-valko-kultaista konfettia. Loppuillasta lasten kanssa leikitellään konfetilla!

   

Uuden vuoden ihanin menu koostuu tyylikkäistä suupaloista. Parhaimmat käsin syötävät suupalat olen löytänyt italialaisesta keittiöstä antipastien maailmasta. Koska vieraani ovat italialaisia ja olemme Lapissa, pitää ostata käyttää luovuutta antipastien muuttamisesta lapin herkkujen teemaan. Pororullat ovat hauskan näköisiä ja hyvän makuisia. Suomalaisille tuttu punajuuri maistuu upeana carppacciona fetavuohenjuustolla höystettynä. Päälle lorautetaan vielä ihanan makeaa balsamicosiirappia. Tarjolla on tietysti lohta ja raikkaita salaatteja. Lapsille perinteiset nakit ja perunasalaatit taitavat olla ainakin meidän perheen keskuudessa välttämättömiä.

Löydät meiltä upeat kattaustarpeet ja koristeet juhliisi. Unohda tiskaus ja nauti ystäviesi ja perheesi seurasta ilman ylimääräistä päänvaivaa. Nappaa valikoimastamme esimerkiksi hauskat Delight Departmentin Manifique -mukit. Näillä mukeilla on näköä ja kokoa. Mukin kääntöpuolelta voit rastittaa mitä juomasi sisältää. Ehkä yksisarvisen vettä tai shampanjaa? Somianan valikoimasta löydät uudenvuoden upeimmat kattaustarpeet, somisteet ja numeropallot. Koska uutena vuotena kuuluu kimmeltää, voit valita teemaväriksi esimerkiksi kultaisen tai hopean.

Palvelemme Showroomillamme Oulussa koko vuoden loppuun asti jokaisena perjantaina klo 11-15. Olemme avoinna myös torstaina 28.12 klo 11-15.  Lähetyksiä toimitellaan varmasti myös Joulun välipäivinä, mikäli juhlasi ovat alkuvuodesta. Seuraava vuosi tuokin mukaan rutkasti muutoksia toiminnassamme, joten pysy kuulolla.