Suvi


Muutama vuosi sitten istuimme siskoni kanssa uima-altaan äärellä Barcelonassa. Juttelimme siitä, mitä elämältä haluamme. Siskoni oli matkustanut Espanjaan Italiasta yhdessä avomiehensä kanssa. He viettävät ihanaa elämää Toscanan auringon alla. Kerroin hänelle elämästäni ensiavun sairaanhoitajana. Jokainen työpäivä oli erilainen ja haastava. Mitä jos voisin vaihtaa kaiken tämän sellaiseen, jossa saan olla tekemisissä kauniiden asioiden parissa? Ei enää surua, verta ja kyyneliä, vaikka nekin ovat osa elämää. Hän uskoi minuun. Kai minunkin täytyi.

Nyt olen tässä. Yhdessä kahden upean naisen kanssa teimme unelmistamme totta. Perustimme yrityksen, joka on meille jokaiselle kuin oma lapsi. Oikeastaan alkuperäinen suunnitelmani oli auttaa jokaista morsianta löytämään sellaiset somisteet häihinsä, jotta jokaisen prinsessan päivästä tulisi varmasti täydellinen. Yrityksestä tulikin jotain muuta. Oikeastaan hieman enemmän. Kuulenkin usein kysyttävän, mitä kaikkea Somiana oikeasti on. Järjestämme juhlia somistuspalveluna, meillä on myytävänä kauniita, mutta ennen kaikkea ainutlaatuisia juhla- ja sisustustuotteita. Pilke Designin korut ovat itse ihanuutta jokaiselle naiselle. Toimitamme verkkokaupasta tuotteita ja noutopisteemme sijaitsee Showroomilla Oulun Limingantullissa, minne saa halutessaan tulla vaikkapa vain ihastelemaan.

Somianan tarjoama juhlakattausmallisto Harlow & Grey on Suomessa täysin uutta. Pienet yksityiskohdat, kuten kaunis puuterin väri tai inspiroiva musta, tekevät mallistosta hurmaavan. Graafiset muodot ja kultaiset maaliroiskeet elävöittävät materiaaleja. Puhumattakaan malliston ekologisuudesta. Jopa aterimet ovat kompostoitavia. Lumoudun kauniiden värien voimasta ja niiden rajattomista mahdollisuuksista. Unelmien äärellä jokaisella on lupa huokailla ja inspiroitua. Niin minäkin teen. Näillä tuotteilla jokainen juhlan järjestäjä säästää takuulla aikaa ja vaivaa. Tulossa valmistujaiset? Häiden iltapala? Yrityksen juhlat? Harlow & Greyn mallisto istuu täydellisesti juhlaan kuin juhlaan.