Suvi


Heippa vaan!

 

Tovi on vierähtänyt edellisestä blogikirjoituksesta, mutta rehellisesti on kerrottava että kiirettä on pitänyt! Jatkossa lupaan kirjoitella hieman aktiivisemmin.

Kovasti on muutoksiakin ollut, minä nimittäin jäin opintovapaalle sairaanhoitajan töistäni syyskuun alussa. Laskeskelin että noin vuoden verran olin tehnyt kahta työtä (kun siis Somianan valmistelukin tähän työmäärään lasketaan) ja aloin olla jo melko väsähtänyt. Nyt olen päässyt vähän levähtämään ja uppoutumaan sekä Somianan töihin että yrittäjän ammattitutkinnon suorittamiseen. On hienoa käydä koulussa ja tutustua muihin yrittämistä harkitseviin tai jo yrittäjinä toimiviin ihmisiin ja huomata että etenkin naiset ovat kovasti aktiivisia, etenkin kun tarkkailee luentojen osallistujia. On myös ihanaa, että tietoa ja tärppejä yrittämisestä voi saada ammattitaitoisilta opettajilta eikä kaikkea tietoa tarvitse aina itse hakea ja kaivaa milloin mistäkin.

Somianalla olen pyrkinyt tekemään palkkatöiden ohessa rästiin jääneitä töitä. Isoin projektini oli syyskuun aikana verkkokaupan uudistaminen. Etusivulle saatiin uusia kuvia ja palautteen kautta kehiteltiin toimivuutta. Olen itse eniten innoissani uusista seteistämme. Olemme yksinkertaistaneet, muokanneet ja tehneet uusia settejä teidän iloksenne. Toivottavasti onnistumme myös entistä paremmin helpottamaan kauniiden juhlien järjestämistä! Olemme halunneet tuoda myös aikuisten juhliin ja illanistujaisiin helpotusta seteillä, jotka ovat helposti muokattavissa erilaisiin teemoihin tilakoristeilla ja asusteilla. Oma suosikkini on tällä hetkellä Kentlemanni-kattaussetti, josta saa helposti vaikkapa Star Wars -aiheiset juhlat lisäämällä pelkästään Darth Vader -foliopallon somistukseen.

Kuun vaihduttua kävimme Mansen blogikirppiksellä ja suunnittelimme tulevia juhlia. Olemme innostuneet Halloweenista ja tulevista merkkipäivistä. Minusta on hurjan hienoa että samana päivänä kun yrittäjä-isäni täyttää pyöreitä, myös minulla on yrittäjänä oma merkkipaaluni. Somiana nimittäin täyttää jo yhden vuoden! Aionkin tulevana viikonloppuna koristaa isän juhlia tuotteillamme ja ehkä jopa nostaa lasillisen kuohuvaa molempien syntymäpäivien kunniaksi. Kuluneesta vuodesta isoin kiitos kuuluu huikeille taustajoukoille, jotka mahdollistavat yrittämisen silloinkin kun aika ja energia ei tahdo riittää. He kannustavat jatkamaan ja yltämään vieläkin pidemmälle. Lähes yhtä paljon (ellei enemmänkin) kiitosta kuuluu ihanille asiakkaillemme. Teille tätä tehdään! <3