Suvi


Tapahtuman somistaminen lähtee suunnitelmasta

Mielikuvien maalaaminen, prosessointi ja teeman lujittaminen voisivat kuvastaa parhaiten sitä hetkeä kun keskustelen asiakkaani kanssa tulevan tapahtuman somistamisesta. Suunnitelman tulee pitää sisällään asiakkaan toiveita, ja minun tehtäväni on ymmärtää millaisia somisteita tapahtumaan toivotaan. Halutaanko juhlatilaan ilmapallokaari tai voisiko ilmapalloista rakentaa jotain aivan muuta erityistä? Kenties valtavat kukka-asetelmat voisivat sopia tämän tapahtuman teemaan parhaiten? Somistusten maailma on lähes rajaton, siksi parasta onkin päästää mielikuvitus valloilleen. Varsinainen intohimoni on etsiä uusia somistustekniikoita ja ehdotankin usein asiakkaalle sellaista, jossa saan haastaa myös itseäni. Minulle on tärkeintä, että tapahtuma on tyylikäs ja onnistunut. Varsinaisessa tapahtuman somistussuunnitelmassa käydään läpi juhlapaikan somistukset, katseenvangitsijat ja annettu budjetti.

 

Led-jättipalloilla saatiin asiakkaan tapahtumaan diskotunnelmaa. Kuva Oulun Club Teatrialta.

Tapahtuman somistaminen

Tapahtuman somistamisessa otetaan huomioon paikan laajuus, somisteiden kiinnitysmahdollisuudet ja -mekanismit sekä valaistus ja turvallisuus. Myös tilan esteetön kulku huomioidaan aina ensisijaisesti. Yleensä katseenvangitsijat kiinnitetään näkyvimmille paikoille, jotta juhlavieraat pääsisivät parhaiten juhlatunnelmaan. Erikoiset ja mieleenpainuvimmat somistukset antavat sekä meille että asiakkaalle parhaiten onnistumisen kokemuksia. Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja siksi myös teemaväritysten tulee olla sopivat ympäristöön. Suurempia tiloja on haastavaa somistaa itsekseen erityisesti yritysjuhlissa, ja siksi palvelumme pyrkii vastaamaan järjestämisen helppouteen.

Jätti-ilmapalloviirit ennen yritystapahtumaa, Club Teatrialla Oulussa.

Tapahtumasomistusta Oulussa

Tapahtumasomistusta käytetään esimerkiksi messuilla, yritysjuhlissa, myyntipäivillä tai avajaisissa. Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja ansaitsee näköisensä somistuksen. Yhteistyökumppaneidemme avulla meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa erikoisempiakin somistusratkaisuja. Olemme toteuttaneet esimerkiksi MM-kultajuhlat, klassisen valkoiset suuremman luokan syntymäpäivät, värikkäästi ja hillitysti teemoitettuja yritysjuhlia ja ostoskeskusten somistuksia. Kysy lisää seuraavan tapahtumasi somistuksesta, vastaan sinulle mielelläni! Laita mailia suvi@somiana.fi tai soita 040 – 546 5551.

MM-kultajuhlat kuluneena kesänä Oulun Turusen Sahalla.