Suvi


Heliumpallojen värien valinta

Heliumpallot ilahduttavat meitä juhlissa. Viime vuonna juhliminen jäi vähemmälle, ja nyt toivomme, että tämä vuosi osoittautuisi paremmaksi. Haluamme päästä taas tapaamaan ystäviämme juhlien parissa. Onneksi juhlia voi kuitenkin pienelläkin porukalla ja heliumpallot ilahduttavat sankaria varmasti, oli juhlat kuinka pienet tahansa. Tässä blogissa kerron, kuinka ilmapallojen värien valinta on Somianan avulla hauskaa ja helppoa.

Ilmapallovalikoima

Somianan ilmapallobaarista löytyy monenlaista värivaihtoehtoa. Kestosuosikkimme asiakkaiden keskuudessa ovat metalli- ja mattasävyiset ilmapallot. Lisäksi tarjolla on erilaisia läpinäkyviä vaihtoehtoja, jotka muuntautuvat heliumtäytettynä pastellinsävyisiksi tai läpinäkyviksi konfettikoristein. Läpinäkyvät pallot ovat aloittaneet suosionsa hiljalleen, sillä ne näyttävät erilaiselle ilman heliumtäyttöä. Irtokonfettipalloja ei ole lainkaan valikoimassamme, sillä näitä palloja on vaikeampi kestokäsitellä. Kestokäsittely pidentää pallojen ilmassa pysyvyyttä useampaan vuorokauteen.

Ilmapallobaarimme löydät Vaatelainaamo Mallaamosta Oulussa. Voit käydä tutustumassa paikan päällä pallovalikoimaan Mallaamon aukioloaikojen puitteissa. Mallaamon sivuille pääset TÄSTÄ LINKISTÄ.

Läpinäkyvät_värikkäät_ilmapallot_somiana
Läpinäkyvät värikkäät ilmapallot muuttuvat heliumtäytettynä pastellinsävyisiksi.

Metallinsävyiset ilmapallot

Ilmapallojen värien valinta saattaa olla haastavaa, silloin varma valinta on ottaa metallisävyiset pallot. Ne kiiltävät kauniisti täytettynä, eikä värien valinnan yhdistämisessä voi mennä pieleen. Sävyjä löytyy vaaleasta tummaan, eikä niiden sekoittamisesta ole varmasti haittaa. Hempeät sävyt sopivat mainiosti esimerkiksi babyshowereille tai pienen yksivuotiaan syntymäpäiville. Tummemmat sävyt sopivat taas kaikenikäisille juhlijoille. Suosituimmat sävymme metallinsävyisistä palloista ovat ehdottomasti ruusukulta, helmi, helmiäsvaaleanpunainen, persikka ja minttu. Valikoimastamme löytyy myös valmis ilmapallosekoitus, pastellihelmiäinen.

ilmapallo_pastellit_somiana
Ilmapallosekoitus pastellihelmiäinen.

Mattasävyiset pallot

Mattasävyiset pallot ovat valikoimamme edullisimpia palloja. Ne näyttävät hulppealle täytettynä! Yhdistä mattasävyisiä palloja yhdessä metallisävyjen kanssa. Tietysti myös konfettipallot tuovat hieman piristystä mattasävykimppuihin, joten kannattaa kokeilla myös tätä vaihtoehtoa. Oma suosikkini on yhdistää perinteinen valkoinen ilmapallo yhdessä uutuuksiemme superkultaisen tai -vaaleanpunaisen kanssa. Livenä tämä yhdistelmä on vieläkin näyttävämpi!

kulta_metalli_ilmapallo_somiana
Superkultaiset pallot ovat uutta ihanaa pallovalikoimassa!

Heliumpallot Oulusta

Kaikki ilmapallobaarin pallot ovat korkealaatuisia, kompostoituvia palloja. Niiden koko on täytettynä noin 30 cm. Ilmapalloja pystyy ostamaan yksitellen ilman heliumtäyttöä. Ilmapallobaarin ideana on, että sieltä pystyy valitsemaan haluamansa määrän eri värisiä palloja ja niistä osa, tai kaikki voidaan täyttää heliumkaasulla. Sama ajatus on Somianan verkkokaupassa. Ilmapallot voi valita yksitellen, ja verkkokaupan etusivulta pystyy valitsemaan haluamansa määrän heliumtäyttöjä. Toimitustapa on heliumpallojen ostoissa ainoastaan nouto. Tilauksen jälkeen meille voi laittaa sähköpostia noutotoiveajasta Vaatelainaamo Mallaamon aukioloaikojen puitteissa. Aukioloajat näet Somianan etusivun alapalkista. Juhlakauppa Somianan etusivulle pääset TÄSTÄ LINKISTÄ

Yhdistelet ilmapallojen värejä miten tahansa, et voi mennä pieleen. Ilmapallojen värien valinta on siis helppoa! Löydä omat suosikkisi ja tilaa ne ennakkoon verkkokaupastamme. Pallot voi tilata myös ilman heliumtäyttöä. Ilmapallovalikoimaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ. Tervetuloa pallobaariin!