Suvi


Halusin omassa blogitekstissäni muistella hieman vanhoja.

Verkkokauppa on nyt ehtinyt olla auki noin kuukauden. Verkkokaupan avajaispäivä oli meille kaikille tärkeä ja hyvin jännittävä. Onhan kaikki tämä meille aivan uutta! Tammikuun viimeisenä minusta tuntui kuin olisin ollut vieteri, oli vaikeaa pysyä paikallaan tai keskittyä. Kaikenlaista pientä tekemistä oli ja jännitti miten verkkokauppaan suhtauduttaisiin. Minun tehtävänäni oli tuottaa verkkokauppaan sisältöä. Jo aivan alussa meitä varoiteltiin siitä, että tuotetiedoissa ja kaikessa sisällössä tulee olemaan kovasti tekemistä. Eihän työmäärää oikein tahdo käsittää ennen toteutusta! Tekemistä siinä kuitenkin oli ja välillä tuntui jo lähes epätoivoiselta, mutta niin siitä vain selvittiin.

Tietenkään emme yksin tätä kaikkea tehneet, vaan verkkokauppa oli monen ihmisen ihana yhteensulautuma. Halusimme alunperinkin tuottaa laadukkaan, helppokäyttöisen ja kauniin kaupan. Kävimme tutustumassa moneen eri palveluntarjoajaan ja löysimmekin sitten lopulta omamme, lähellä omia ajatuksiamme ja valmiina toteuttamaan meidän unelmamme. Olemme tehneet yhteistyötä Mint Companyn ihanien ja taitavien naisten kanssa ja teknisen toteutuksen teki Rev Development. Rev Dev toteutti kaikki toiveemme noin nanosekunnissa. Kauniit kattauskuvat ja osan tuotekuvista meille on ottanut Wallineva Photography. Olemme nauttineet yhteistyöstä suunnattomasti ja toisinaan tiukkojenkin päivien lomasta on aina löytynyt naurua ja hyvää mieltä.

Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja onnellinen kaikista ihanista palautteista, joita olemme saaneet teiltä asiakkailta!

Halusinkin kertoa vielä pienen tarinan syksyltä. Olimme silloin ensimmäistä kertaa tapaamassa Rev Devin miehiä. Suu vaahdossa paasasimme omista visioistamme ja siitä mitä toivomme verkkokaupalta. Innokkuutemme asiasta oli varmasti varsin käsinkosketeltavaa. Esittelimme ideamme valmiista kattausseteistä, muutamia nimeltä mainitenkin. Tässä vaiheessa alkoi kuulua hyväntahtoista hörähtelyä pöydän toiselta puolelta. Olli siellä naureskeli Piraatti-kattaussetillemme. Hetken hölmistynyt hiljaisuus ja sitten se kolahti, tietokonemiehet ja piraatti. Tietenkin! Olli halusi meidän vielä tekevän piraattikampanjan mainostamaan upeaa settiämme. Lupasimme harkita tätä ja muutamaa muutakin mahtavaa ideaa. Vielä verkkokaupan avautuessakin Olli oli yhtä innoissaan Piraatista. Mielestämme Piraatti sopiikin sekä isoille että vähän pienemmillekin miehille.

Käykäähän tutustumassa muihinkin ihaniin kattaussetteihimme! Suunnittelemme erittäin mielellämme juhlakattauksia yksilöllisesti ja autamme etenkin yritysasiakkaita juhlien toteuttamisessa.