Suvi


Juhlien teemana flamingo

Persikkainen, mehuisa ja elinvoimaiseksi luonnehdittu flamingon väri hurmaa esimerkiksi äitienpäivän juhlapöydässä. Flamingon korallinen sävy antaa myös ideaa myös brunssin makuvalikoiman valitsemiseen. Koralliseen sävyyn on helppo yhdistellä esimerkiksi kultaisia elementtejä tuomaan lisää juhlavuutta. Flamingoteemaisia juhlia näkyy jo paljon maailmalla ja tänä kevään niitä nähdään myös suomalaisissa juhlissa. Tikkurilan väri K319 flamingo on valittu vuoden 2019 väriksi. Tämä sopii teemaksi myös babyshowereille, polttareihin tai esimerkiksi persoonallisille syntymäpäiville! 

Ideaa äitienpäivän brunssille

Äitienpäivän brunssille flamingo istuu upeasti! Koralliseen sävyyn yhdistyvät mainiosti herkulliset ja värikkäät hedelmät. Vain mielikuvitus on rajana juhlien kattauksessa ja siksi ideoinnissa kannattaa lähteä liikkeelle äidin lempiherkuista. Pitääkö hän esimerkiksi rapeista croissanteista, tai kenties jamaikalaisesta ruoasta? Menuun sopisi esimerkiksi erilaiset grillatut hedelmät sekä muut makean maailman grilliherkut. Grillatut lihat voidaan tarjoilla hedelmäisen mangosalsan kera. Valmiit marinadit ja reseptejä herkullisen menuun luomiseen löydät lisää esimerkiksi Pommamiehen valikoimasta. Pommamiehen valmiskastike- ja reseptivalikoimaan pääset tästä.

Raikas frozen-drinkki äidille

Margarita on klassinen cocktail, josta voidaan tehdä tilaisuuteen sopivia muunnelmia. Tavallisin muunnelma on frozen. Frozen-drinkit ovat jäämurskaa sisältäviä pitkiä tai lyhyitä juomia. Lyhyet drinkit valmistetaan kaatamalla aineet jäämurskan päälle, pitkä taas sekoitetaan blenderissä. Flamingoteemaiseen äitienpäivään sopii väriltään ja maultaan raikas mansikkamargarita. Alta löydät reseptin herkullisen cocktailin valmistamiseen.

Mansikkamargarita (frozen)

4cl tequilaa

2 cl Cointreauta

1,5 cl limettimehua 

4-5 mansikkaa

Sekoita ainekset keskenään jäiden kanssa blenderissä sileäksi massaksi. Tarjoa frozen-drinkki paksun pillin ja mansikan kera. Koristele esimerkiksi sitruunamelissalla.

Juhlava koristelu flamingotyyliin

Flamingoteemaisissa juhlissa vallitsevat koralliset sävyt. Somianan valikoimasta löydät koralliset kattaustarpeet, puiset aterimet ja myös teemaan sopivan foliopallon tuomaan hauskaa ilmettä. Kultainen kolmioviiri lisää näyttävyyttä juhlatilaan ja sen voit hyvin hyvin säilytettynä käyttää uudelleen seuraavassa juhlan hetkessä. Kolmioviirillä on pituutta runsaat kolme metriä ja sitä voit halutessasi lyhentää kahteen lyhyempään viiriin. Teemaan yhdistyy hyvin myös vihreä tupsuviiri. Jättämällä hopeiset tupsut viiristä pois, saat täydellisen vihreän tupsuviirin. Alla havainnollistava kuva tupsuviirin kasaamisesta.

Lisää vinkkejä koristeluun ja juhlien ideointiin löydät somestamme ja Shopiltamme Oulusta. Seuraa meitä Instagramissa Somiana.fi ja facebookissa. Suunnittelemme ja toteutamme hetkesi mielellämme myös puolestasi! Ihanaa äitienpäivän odotusta!