Suvi


Juhlakausi alkaa olla huipussaan. Kesän kynnyksellä juhlitaan valmistujaisia, ylioppilasjuhlia, rippijuhlia ja koulujen päättymistä. Juhlamenun ja kattausten sekä koristeiden suunnittelu saattaa tuottaa monelle päänvaivaa. Juhlien stressaamisen voit nyt helposti siirtää taka-alalle, sillä annamme tässä blogikirjoituksessa sinulle helppoja ja yksinkertaisia vinkkejä vaikkapa juuri valmistujaisten suunnitteluun ja toteutukseen.

Kattaukset: Harlow & Grey, Blanc (Somiana)

Valitsimme tulevien valmistujaisten teemaväreiksi yhdessä erään asiakkaamme kanssa kauniin puhtaanvalkoisen, kesäisen persikan sekä ripauksen säihkyvää kultaa. Valmistujaisiin suunniteltiin ilmapallokimppuja teemaväreillä koristamaan asiakkaamme olohuonetta ja ulkoterassia. Ilmapallot tuovat juhlatiloihin näyttävyyttä ja juhlantuntua. Korkeakattoisiin tiloihin voidaan pallojen narut säätää pitkiksi, jotta lopputuloksesta tulee näyttävä.

   

Konfetti: My Little Day, konfetti puuteri (Somiana), lautanen ja muki: Harlow & Grey, Goddess (Somiana)

Buffetpöydän päälle asetellaan hiekanvärisiä hunajakennoja kultatupsuilla ja niiden väliin laitetaan katosta riippumaan kultaisia kolmioviirejä rennolla otteella. Buffetpöydälle asetellaan valkoinen liina ja sen päälle ripotellaan puuterin ja kullan sävyistä konfettia. Ulkoterassille vuokrataan lisäpöytiä ja niiden päälle asetellaan myös puhtaanvalkoiset liinat. Pöytien päälle ripotellaan hieman myös konfettia sään salliessa. Ulkoterassin kattoon ripustetaan kultaisia kolmioviirejä rennosti sekä muutama persikan ja valkoisen värinen tilakoriste. Kristallin muotoiset tilakoristeet antavat juhlavieraille katseltavaa.

  

Kuva 1. Bloggaaja 2xilo, inspiraatiota buffetpöydän ylle
Kuva 2. Somiana Lounge kattaus, Harlow & Grey, Blanc (Somiana)

Järjestämme asiakkaalle toiveiden mukaiset herkut juhliin ja huolehdimme niiden toimituksesta ja esillepanosta. Harlow & Grey -paperiastiasarjamme löytyvät esimerkiksi Goddess tai Blanc, joilla luot näyttävät kattaukset kesän juhliin ilman huolta tiskaamisesta. Sarjan puiset kompostoitavat aterimet sopivat mainiosti kattausten kaveriksi. Suurempiin tilauksiin laskemme aina erilliset tarjoukset, mikäli kiinnostuit ota yhteyttä shop@somiana.fi.

Paperiastiat: Harlow & Grey, Blanc, puiset aterimet (Somiana), lautasliinat: Vera-Vera (Somiana Shop), kukat: Kukkakauppa Kanerva, Oulu

Täytämme Oulussa ilmapalloja heliumilla ja tarvittaessa toimitamme pallot haluamasi paikkaan ja koristelemme myös tilan. Voit valita mieleisesi sävyt ja täytämme sinulle palloista juuri sen verran kuin haluat. Loput pallot voit säästää vaikka seuraaviin juhliisi. Pidämme huolen siitä, että päivästäsi tulee kaunis ja unohtumaton.

Juhlapöydän kakun viimeistelee ihana “Congrats” -koriste, jonka valmistunut voi säästää muistoksi ihanasta päivästään.

Terveisin Suvi