Suvi


Juhlapalvelu

Kesän juhlat alkavat olla pian käsillä.  Mahtavaa, että Somianan juhlapalvelu on saanut upean vastaanoton. Toki olemme aiemminkin juhlia tehneet, mutta nyt olemme päässeet mukaan toteuttamaan visuaalisesti upeita projekteja.  Näissä projekteissa lähtökohtana on aina asiakkaan onnistunut ja ikimuistoinen hetki, niin hänen ei tarvitse stressaantua juhlien järjestämisestä. Toteutuksen alla on tällä hetkellä ylioppilasjuhlia, häitä ja syntymäpäiviä. Teemme mielellämme myös esimerkiksi yritysjuhlia yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jolloin asiakas saa kaiken saman katon alta. Kokopäiväisinä yrittäjinä meillä on aikaa tehdä hetkestänne onnistunut ja unohtumaton, oli tilaisuus mikä hyvänsä!

 

         

Somianan juhlapalvelu palvelee juuri sen verran kuin haluat. Autamme mielellämme juhlissa lisäapuna tai toteutamme juhlasi avaimet käteen -palveluna. Näin säästämme sinulta aikaa ja vaivaa. Olemme iloisia siitä, että palvelun tämänhetkisissä projekteissa meille on annettu lupa olla luovia ja tehdä asioita hieman uudella otteella. Koristeluissa on mietitty uudenlaisia toteutustapoja ja visioitu juhlien teemoja yhdessä asiakkaan kanssa. Juhlien suunnittelussa huomioidaan kaikki asiakkaan toiveet ja mieltymykset sekä käydään läpi ehdottomat epämieltymykset. 

Hääsuunnittelu

Hääsuunnittelu ja hääjuhlan toteuttaminen on meille sydämen asia. Meistä on upeaa päästä tutustumaan ihastuttaviin pariskuntiin ja ideoida yhdessä heidän kanssaan päivästä sellainen, että huolet ja murheet juhlien epäonnistumisesta voi oikeasti unohtaa. Pyrimme tekemään omalla tavallamme erilaista ja henkeäsalpaavaa juhlasuunnittelua. Mielikuvat Pinterestin upeista kuvista pystytään meidän näkökulmastamme oikeasti toteuttamaan ammattitaidolla. Jokaisen unelmien päivästä tulisi tulla sellainen, että haaveet kävisivät oikeasti toteen.

           

Yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämme päiväänne kaikki puutuvat elementit.

 

Somiana Lounge

Somianan Lounge sijaitsee Oulun keskustassa Shopin yhteydessä. Varauksia tilaan alkaa olla mukavasti toukokuulle. Tilaa on vuokrattu esimerkiksi pienyrittäjille kokoustilaksi, workshoppeihin ja erilaisien tapahtumien tilaksi sekä yksityisille  polttaristopiksi, babyshowereiden järjestämiseen ja pienien merkkipäivien tilaksi. Tilassa on istumapaikat noin kymmennelle hengelle, ilmainen WLAN ja televisio.

Lounge babyshowertilana

Loungen voi vuokrata omaan käyttöön tai voimme olla mukana ideoimassa tai järjestämässä esimerkiksi yllätysjuhlat odottavalle äidille. Mikäli babyshowereiden järjestäminen kiinnostaa sinua, voimme luoda yhdessä tuotteillamme suloisen teeman juhlatilaan. Meiltä löytyy esimerkiksi värilliset heliumpallot ja vauvalahjoja. Yhteistyössä pitopalvelun kanssa järjestämme teille Loungeen herkkupöydän, mistä löytyy odottavan äidin raskauteen sopivia suussa sulavia herkkuja.

Lounge polttareihin

Hauskana ideana polttareihin voisi olla pysähdys tilassamme. Pystymme järjestämään tilaan esimerkiksi suklaatastingia tai muuta hauskaa ohjelmaa polttariseurueelle. Myös ihana yksityinen brunssi tai herkuttelustoppi onnistuu käden käänteessä. Rakennamme etukäteen tilan koristeelliseksi tuotteillamme ja Loungen televisioon on mahdollista laittaa pyörimään muistoja morsiamen elämän varrelta. Voitte jatkaa matkaanne Loungesta vaikkapa suoraan Oulun yöhön, mikä ei ole kuin kivenheiton päässä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä palveluistamme, vastaamme sinulle mielellämme lisää. Laita meille sähköpostia shop@somiana.fi tai soita 040 – 546 5551 ja varaa aika ilmaiseen suunnittelupalaveriin.

Ihania hetkiä, toivottaa Suvi