Suvi


Heippa!

Suvi kertoi edellisessä blogitekstissään pikkujoulujen tarjottavista, minä haluan jatkaa tunnelmaan.

Järjestimme kahden ystäväni kanssa viini-illan kotonani, koska näkemisemme ovat valitettavan harvassa. Ilta toimi samalla yhteisinä pikkujouluina. Yhdistelin Noir-paperiastioita viinilaseihin ja valko-kultaisiin tarjoiluastioihini. Tarjottavat pidin yksinkertaisena, sillä tärkeintä oli yhdessäolo. Jos haluat kattauksestasi vieläkin juhlallisemman, hanki havuja pöydälle konfetin seuraksi. Jos murehdit varisevia neulasia, voit käyttää myös huonekuusta tai kuivattuja eukalyptuksen oksia. Myös kauniit leikkokukat sopivat juhlaan kuin juhlaan. Ajatuksenani oli myös ripustaa kultaista ja mustaa viiriä, mutta aika loppui kesken. Sen sijaan sytyttelin runsaasti kynttilöitä ja himmensin valoja. Ripottelin lyhtyjä runsaasti myös ulos, minusta kynttilät valaisevat ihanasti ympäristöään etenkin puihin ripustettuna ja toivottavat vieraat jo kaukaa tervetulleiksi. Jos oikeiden kynttilöiden polttaminen ei onnistu esimerkiksi lapsien vuoksi, kokeile ihmeessä pattereilla toimivia kynttilöitä, niistäkin saa mukavasti tunnelmaa. Vaikka meillä oli kovasti asiaa, laitoin myös pehmeää musiikkia soimaan taustalle. Ilta oli rento, tunnelmallinen ja aika kului kuin siivillä!

Omasta illastani inspiroituneena juttelimme Suvin kanssa ja halusimme tehdä sinun ostamiskokemuksestasi helpomman keräämällä verkkokauppaamme joulukategorian, jonka alle keräsimme kattaukseen, sisustamiseen ja joululahjaideoihin sopivia tuotteita. Joulu on meille molemmille rakas juhlapyhä, jolloin vietetään aikaa rakkaiden kanssa ja rentoudutaan. Melkein ihanampaa on odottaa joulua ja suunnitella miten kotinsa koristaisi, mitä vierailleen tarjoaisi sekä kuinka aikaa yhdessä vietettäisiin.

Kattausosiosta löydät väreiltään helppoja yhdisteltäviä, mutta kuitenkin juhlallisia paperiastioita ja konfettia. Paperiastioita voit varata vähän kaappiin joulunalusen yllätysvieraita varten, sillä mikä olisikaan parempaa kuin nauttia kahvit ja tähtitortut helpoimman kautta. Eikä kauniita paperiastioita ole häpeä yhdistellä posliinin ja lasin kanssa. Itselläni on tapana leipoa lahjaksi hedelmäkakkua, jonka viime vuonna kiikutin lahjan saajille Noirin isoilla lautasilla sellofaaniin pakattuna.

Sisustustuotteista löydät erilaisia tuotteita väreissä, jotka sointuvat ihanasti yhteen. Esimerkiksi pompomeista ja hunajakennoista on helppo tehdä näyttävä asetelma vaikkapa tarjoilupöydän päälle. Yhdistä samoja muotoja eri koossa ja sävyissä, lopputulos on maaginen! Hämmennykseksemme tilaamamme paperitähdet myytiin loppuun alle viikossa, mutta älä huoli, harmaita ja mustia tähtiä on tulossa lisää viimeistään ensi viikon aikana. Valkoiset tähdet ovat ilmeisesti olleet niin suosittuja, että ne on valmistajaltakin myyty loppuun. Eivätkä koristeet tietenkään ole vain kertakäyttöisiä, vaan tähtiäkin voi vallan hyvin käyttää myös uuden vuoden juhlinnassa. Itse ajattelin kokeilla erilaisia viirejä joulukuusen koristelussa.

Lahjaideoista löydät posterit, tyynyt ja korut helposti. Julisteen ostaminen lahjaksi on ihana idea vaikkapa kummilapselle. Kehystä juhliste valmiiksi, jolloin vanhempien on helppo ripustaa valmis taulu heti joulun jälkeen seinälle. Miksei tämän joulun pehmeään pakettiin voisi kietaista myös ihanan tyynyn, vaikkapa vauvan huonetta somistamaan.

Saimme täksi jouluksi myös ihanan joulukorttimallistomme. Kortit meille piirsi ihana Hanna K. Kortit myydään kuuden kappaleen paketeissa, ja niissä on kolme erilaista kuvaa mustana ja valkoisena. Oma suosikkini on himmeli sekä mustana että valkoisena (niin on myös Suvin) ja aionkin kiinnittää ne oman kotini seinään. Ja ystävät, tänä vuonna itse tehtyjen korttien sijasta satelee Somianan kortteja! <3 Myös kortit löytyvät joulukategoriasta!

Jos haluat tulla hypistelemään tuotteita, Showroomimme palvelee Oulun Limingantullissa sopimuksen mukaan sekä perjantaisin klo 11-15.